Yosas Centipat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #1 Bildirimi büyüttüğümde engellenmiş şeyler göründü. En üstte OneDrive vardı onu ayarladım zaten şimdi o Svchost.exe ile OneDrive bağlantılı mı?
Bildirimi büyüttüğümde engellenmiş şeyler göründü. En üstte OneDrive vardı onu ayarladım zaten şimdi o Svchost.exe ile OneDrive bağlantılı mı?
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.202 Çözümler 10 18 Şubat 2022 #2 Google: Ben aslında yokum. Windows servisidir güncelleme vs için kullanılıyor OneDrive ile bağlantısı yoktur.
Google: Ben aslında yokum. Windows servisidir güncelleme vs için kullanılıyor OneDrive ile bağlantısı yoktur.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 18 Şubat 2022 #3 Saitama1 dedi: Google: Ben aslında yokum. Windows servisidir güncelleme vs için kullanılıyor OneDrive ile bağlantısı yoktur. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde 100 tane svchost olması normal midir?
Saitama1 dedi: Google: Ben aslında yokum. Windows servisidir güncelleme vs için kullanılıyor OneDrive ile bağlantısı yoktur. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde 100 tane svchost olması normal midir?
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 18 Şubat 2022 #4 AidenPearce dedi: Görev yöneticisinde 100 tane svchost olması normal midir? Genişletmek için tıkla... Ayrıntılar kısmına bakabilir misiniz hangi servis kullanıyor?
AidenPearce dedi: Görev yöneticisinde 100 tane svchost olması normal midir? Genişletmek için tıkla... Ayrıntılar kısmına bakabilir misiniz hangi servis kullanıyor?
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.202 Çözümler 10 18 Şubat 2022 #5 Google: Ben aslında yokum. Windows servisidir güncelleme vs için kullanılıyor OneDrive ile bağlantısı yoktur. AidenPearce dedi: Görev yöneticisinde 100 tane svchost olması normal midir? Genişletmek için tıkla... Normaldir fakat bazen trojan, virus vs aynı adda olabiliyor karşısında diğerleriyle aynı şey yazdıgına emin olun.
Google: Ben aslında yokum. Windows servisidir güncelleme vs için kullanılıyor OneDrive ile bağlantısı yoktur. AidenPearce dedi: Görev yöneticisinde 100 tane svchost olması normal midir? Genişletmek için tıkla... Normaldir fakat bazen trojan, virus vs aynı adda olabiliyor karşısında diğerleriyle aynı şey yazdıgına emin olun.
Yosas Centipat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #6 Saitama1 dedi: Google: Ben aslında yokum. Windows servisidir güncelleme vs için kullanılıyor OneDrive ile bağlantısı yoktur. Genişletmek için tıkla... Google'dan araştırdım ama bazı virüslerinde öyle kendini sakladığını söyleyenler var. Asıl merak ettiğim bildirimi almama sebep olacak bir şey mi normalde?
Saitama1 dedi: Google: Ben aslında yokum. Windows servisidir güncelleme vs için kullanılıyor OneDrive ile bağlantısı yoktur. Genişletmek için tıkla... Google'dan araştırdım ama bazı virüslerinde öyle kendini sakladığını söyleyenler var. Asıl merak ettiğim bildirimi almama sebep olacak bir şey mi normalde?
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 18 Şubat 2022 #7 Saitama1 dedi: Normaldir fakat bazen trojan, virus vs aynı adda olabiliyor karşısında diğerleriyle aynı şey yazdıgına emin olun. Genişletmek için tıkla... Local Service, NETWORK SERVICE, SYSTEM olarak gözüküyor.
Saitama1 dedi: Normaldir fakat bazen trojan, virus vs aynı adda olabiliyor karşısında diğerleriyle aynı şey yazdıgına emin olun. Genişletmek için tıkla... Local Service, NETWORK SERVICE, SYSTEM olarak gözüküyor.