Svchost.exe nedir?

Alperennm

Centipat
Daha fazla  
svchost.exe dosyasi PC'de cok fazla kullanilmaya basladi, sag tıkladığımda Windows onayli yazisini gorebiliyoruz. Bu svchost nedir diye internette arattigimda bazi kisiler virus bazilari degil diyor, bilgisayarda cok dosya oldugu icin tarama uzun suruyor, tarama yapmadan once bilgi almak istedim, svchost.exe tam olarak nedir?

svchost.exe dosyasi PC'de cok fazla kullanilmaya basladi, sag tıkladığımda Windows onayli yazisini gorebiliyoruz. Bu svchost nedir diye internette arattigimda bazi kisiler virus bazilari degil diyor, bilgisayarda cok dosya oldugu icin tarama uzun suruyor, tarama yapmadan once bilgi almak istedim, svchost.exe tam olarak nedir?

Windows'ta ki birçok hizmet svchost üzerinden çalışıyor eğer kendiliğinden kullanımı azalmazsa servis olarak bir virüs bulaşmış olabilir Malwarebytes ile tarayın.

Malwarebytes hızlı bir tarama yapıyor. Normalde o hizmet fazla sistem kullanmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı