Çözüldü svchost.exe nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

syntaxis

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Görev yöneticisinde aşırı derecede fazla svchost.exe var. Bu durum uzun süredir sürüyor. Yaklaşık 80 tane var ve bu beni rahatsız ediyor. 4 tanesi ise benim kullanıcı adım altında çalışıyor. Bilgisayarda hiç donma ve kasılma yok. Bilgisayarım ayrıca Avast Premium Security ve Windows Defender tarafından korunuyor. Periyodik olarak hızlı ve tam taramalar da yapıyorum. Ayrıca ağ güvenlik duvarım sürekli açık. Çok fazla bir şey de indirmiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. 🙂
dthdfhg.PNG
Ekran Alıntısı.PNG
ffg.PNG

Çözüm
Bu benim eski sistemimi aşırı yavaşlatan bir sorundu ve temiz format ile kurtulmuştum. RAM’i inanılmaz şişiriyordu, sende herhangi bir etki yapmaması güzel ama bu sorunu gözardı etmemeni öneririm.

Artı -1 Eksi
Keşke Google kullansanız. Svchost Windows hizmetlerinin bağımlılıklarını çalıştırmak için kullandığı .exe dosyasıdır. Sıkıntı etmemize gerek yok. Lakin xp de eskiden çok olurdu svchost.exe diye çalışan virüs win7-10 da çalışmıyorlar zannedersem hiç rastlamadım

Bilgisayarda hiç donma ve kasılma yok.

Bu durumda sorun yok. Svchost.exe bir sistem işlemidir ve müdahale etmenize gerek yoktur.

Bu bir problem değil. Windows hizmeti. Normal hayatınıza devam edin. :)
Rahatlamak isterseniz de bakın benim bilgisayarımdaki durum bu:

Svchost.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı