sahin bey Hectopat Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2015 #11 Arkadaslar ayni virus bana bulasti ve arkadas gibi ben de silemiyorum. Lutfen daha acik bir yardim alabilir miyim? Şimdiden tesekkurler. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2015
Arkadaslar ayni virus bana bulasti ve arkadas gibi ben de silemiyorum. Lutfen daha acik bir yardim alabilir miyim? Şimdiden tesekkurler.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 17 Eylül 2015 #12 sahin bey dedi: Arkadaslar ayni virus bana bulasti ve arkadas gibi ben de silemiyorum. Lutfen daha acik bir yardim alabilir miyim? Şimdiden tesekkurler. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde rapor sonuçlarını paylaşın.
sahin bey dedi: Arkadaslar ayni virus bana bulasti ve arkadas gibi ben de silemiyorum. Lutfen daha acik bir yardim alabilir miyim? Şimdiden tesekkurler. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde rapor sonuçlarını paylaşın.
sahin bey Hectopat Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2015 #13 Tamamdır arkadaşlar. Kasper ile derinlemesine tarama yaptım, buldu ve duzeltti. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2015