F ferdi alıcı Hectopat Katılım 11 Eylül 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Yeni format atmama rağmen svchost.exe programı kaynak izleyici performans bilgilerinde RAM bellek bölümünde kontrol ettiğimde hem fazla RAM kullanıyor hem de işlemciyi zorluyor. Bu konu hakkında yardımlarınızı talep ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2016
Merhaba arkadaşlar. Yeni format atmama rağmen svchost.exe programı kaynak izleyici performans bilgilerinde RAM bellek bölümünde kontrol ettiğimde hem fazla RAM kullanıyor hem de işlemciyi zorluyor. Bu konu hakkında yardımlarınızı talep ediyorum.
Azmich Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 1.220 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolog Profil Kapağı 1524498912 11 Eylül 2016 #2 Aynısını Windows 7 kurduğumda ben de yaşamıştım. Combofix ile halletmiştim durumu. Forumda önermek serbest mi bilmiyorum ama sen de bir dene istersen.
Aynısını Windows 7 kurduğumda ben de yaşamıştım. Combofix ile halletmiştim durumu. Forumda önermek serbest mi bilmiyorum ama sen de bir dene istersen.