0xPyrz Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, Görev Yöneticisi'ne baktığım zaman svchost.exe adlı dosyadan onlarca açık olduğunu fark ediyorum. Hatta demin bir tanesini kapattım ve Crytıcal_process_dıed hatası ile bir mavi ekran aldım. Bu .exe dosyaları zararlı mı?
Merhaba arkadaşlar, Görev Yöneticisi'ne baktığım zaman svchost.exe adlı dosyadan onlarca açık olduğunu fark ediyorum. Hatta demin bir tanesini kapattım ve Crytıcal_process_dıed hatası ile bir mavi ekran aldım. Bu .exe dosyaları zararlı mı?
Çözüm Yutka46 13 Haziran 2025 Windows hizmetlerinden biri, birden fazla olması normaldir. Zararlı değildir.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.786 Makaleler 2 Çözümler 444 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #2 Windows hizmetlerinden biri, birden fazla olması normaldir. Zararlı değildir. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS 0xPyrz Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #3 Yutka46 dedi: Windows hizmetlerinden biri, birden fazla olması normaldir. Zararlı değildir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Windows hizmetlerinden biri, birden fazla olması normaldir. Zararlı değildir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum.