Svchost yüksek RAM kullanımı sorunu

Beart452

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarı açtıktan bir 10-15 dakika sonra birden bire svchost RAM'i çok kullanmaya başlıyor. Daha önce böyle bir sorun yoktu. Bugün çıktı karşıma. Resimde gördüğünüz hizmet ana bilgisayarını kapatınca sorun çözülüyor. Ama kısa bir süre sonra yeniden aynı şey olmaya başlıyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    212 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows lisanslı mı? Windows sürümü nedir? Windows güncelleme yapmaya çalıştığı zaman yükseliyor genelde. Ve lisanssız olan Windows'larda daha sık görülüyor.

Windows lisanslı mı? Windows sürümü nedir? Windows güncelleme yapmaya çalıştığı zaman yükseliyor genelde. Ve lisanssız olan Windows'larda daha sık görülüyor.
Lisanslı ve Windows 10 sürümünü kullanıyorum.şu anda güncel gözüküyor.eğer bir çözüm bulamazsam sistem geri yükleme deneyeceğim.

Lisanslı ve Windows 10 sürümünü kullanıyorum.şu anda güncel gözüküyor.eğer bir çözüm bulamazsam sistem geri yükleme deneyeceğim.
Ayarlardan hakkında kısmında Windows'un sürüm versiyonu yazar. 1909 şuan en son versiyon. Mobilden bağlandığım için kendi bilgisayarımdan görüntü alamıyorum tam versiyon için.

Ben de 8.1 64 bit kurulu ve aynı sorunu yaşıyordum. Windows Update'i kapatınca kendiliğinden düzeldi.

Ayarlardan hakkında kısmında Windows'un sürüm versiyonu yazar. 1909 şuan en son versiyon. Mobilden bağlandığım için kendi bilgisayarımdan görüntü alamıyorum tam versiyon için.
Ben de 8.1 64 bit kurulu ve aynı sorunu yaşıyordum. Windows Update'i kapatınca kendiliğinden düzeldi.
Kapalı şu an.hizmetlerden devre dışı bıraktım ama bir yararı olmadı.

Dosya Ekleri

• Adsız 3.png
    186,4 KB · Görüntüleme: 75
Kapalı şu an.hizmetlerden devre dışı bıraktım ama bir yararı olmadı.
Şöyle bir çözüm buldum. Ayarlar>Sistem>Bildirimler ve Eylemler bu bölümdeki "Uygulamalardan ve diğer gönderenlerden bildirimler alın" seçeneğini kapalı hale getirip yeniden başlatın.

Şöyle bir çözüm buldum. Ayarlar>Sistem>Bildirimler ve Eylemler bu bölümdeki "Uygulamalardan ve diğer gönderenlerden bildirimler alın" seçeneğini kapalı hale getirip yeniden başlatın.
Olmadı.Anlaşılan virüs bulaşmış.sistem geri yükleme yapıcam.inşallah olur.
Olmadı
Yok mu bunun bir çözümü ya.denemediğim şey kalmadı.
Olmadı.Anlaşılan virüs bulaşmış.sistem geri yükleme yapıcam.inşallah olur.
Olmadı
Yok mu bunun bir çözümü ya.denemediğim şey kalmadı.
Sorunu Malwerebytes programı ile çözdüm.tahmin ettiğim gibi virüs bulaşmış.birçok antivirüs programı ile tarama yapmama rağmen virüsü bulamadı.bir tek bu program işimi gördü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…