Burak Arıcı Hectopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2018 #1 Yeni bilgisayarıma Windows 8.1 kurdum. 5-6 dakikada bir "svchosts.çalışmayı durdurdu" hatası alıyorum. Artık sinir olmaya başladım, bunu nasıl düzelteceğim?
Yeni bilgisayarıma Windows 8.1 kurdum. 5-6 dakikada bir "svchosts.çalışmayı durdurdu" hatası alıyorum. Artık sinir olmaya başladım, bunu nasıl düzelteceğim?
Çözüm 1 1 17896 1 Haziran 2018 Eğer herhangi bir yazılım yükleme sonucunda böyle olduysa yükleme öncesindeki bir tarihe Sistem Geri Yükleme yaptırın. Güncel bir antivirüs yazılımıyla sistemi taratın.
Eğer herhangi bir yazılım yükleme sonucunda böyle olduysa yükleme öncesindeki bir tarihe Sistem Geri Yükleme yaptırın. Güncel bir antivirüs yazılımıyla sistemi taratın.
1 17896 Megapat Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 904 Çözümler 10 1 Haziran 2018 #2 Eğer herhangi bir yazılım yükleme sonucunda böyle olduysa yükleme öncesindeki bir tarihe Sistem Geri Yükleme yaptırın. Güncel bir antivirüs yazılımıyla sistemi taratın. Artı 0 Eksi Çözüm
Eğer herhangi bir yazılım yükleme sonucunda böyle olduysa yükleme öncesindeki bir tarihe Sistem Geri Yükleme yaptırın. Güncel bir antivirüs yazılımıyla sistemi taratın.
KS KS Burak Arıcı Hectopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2018 #3 17896 dedi: Eğer herhangi bir yazılım yükleme sonucunda böyle olduysa yükleme öncesindeki bir tarihe Sistem Geri Yükleme yaptırın. Güncel bir antivirüs yazılımıyla sistemi taratın. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi antivirus programı olan bitdefender ile tam sistem tarama yaptım o dosyası sildi.Şimdi hiçbir hata yok sağolun Artı 0 Eksi
17896 dedi: Eğer herhangi bir yazılım yükleme sonucunda böyle olduysa yükleme öncesindeki bir tarihe Sistem Geri Yükleme yaptırın. Güncel bir antivirüs yazılımıyla sistemi taratın. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi antivirus programı olan bitdefender ile tam sistem tarama yaptım o dosyası sildi.Şimdi hiçbir hata yok sağolun