K Keremtunus Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 107 Makaleler 2 Çözümler 1 27 Haziran 2021 #1 Sven co-op arkadaşlarımla oynamaya çalışıyoruz, yapamıyoruz. Hamachi vs. her şeyi denedik. Yardım eder misiniz?
Sven co-op arkadaşlarımla oynamaya çalışıyoruz, yapamıyoruz. Hamachi vs. her şeyi denedik. Yardım eder misiniz?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.554 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #2 Böyle bir rehber buldum, bunu deneyin: Steam Community :: Guide :: Sven Co-op Arkadaşlarınız ile nasıl oynanır? Port ve sunucu açmak ile uğraşmadan arkadaşlarınız ile beraber nasıl bir arada oynanır onun hakkında basit bir rehber.... steamcommunity.com Artı 0 Eksi
Böyle bir rehber buldum, bunu deneyin: Steam Community :: Guide :: Sven Co-op Arkadaşlarınız ile nasıl oynanır? Port ve sunucu açmak ile uğraşmadan arkadaşlarınız ile beraber nasıl bir arada oynanır onun hakkında basit bir rehber.... steamcommunity.com
KS KS K Keremtunus Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 107 Makaleler 2 Çözümler 1 27 Haziran 2021 #3 wanetage dedi: Böyle bir rehber buldum, bunu deneyin: Steam Community :: Guide :: Sven Co-op Arkadaşlarınız ile nasıl oynanır? Port ve sunucu açmak ile uğraşmadan arkadaşlarınız ile beraber nasıl bir arada oynanır onun hakkında basit bir rehber.... steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Bunu da denedim maalesef olmuyor. Artı 0 Eksi
wanetage dedi: Böyle bir rehber buldum, bunu deneyin: Steam Community :: Guide :: Sven Co-op Arkadaşlarınız ile nasıl oynanır? Port ve sunucu açmak ile uğraşmadan arkadaşlarınız ile beraber nasıl bir arada oynanır onun hakkında basit bir rehber.... steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Bunu da denedim maalesef olmuyor.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.554 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #4 Keremtunus dedi: Bunu da denedim maalesef olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bu en çok bilinen yöntemlerden biri, maalesef aklıma başka çözüm gelmiyor şimdilik. Artı 0 Eksi
Keremtunus dedi: Bunu da denedim maalesef olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bu en çok bilinen yöntemlerden biri, maalesef aklıma başka çözüm gelmiyor şimdilik.