E efekan mehmet Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 19 26 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlarıma oynamak için sven co-op serveri açmayı denedim ama olmadı. Nasıl yapacağım?
Çözüm wanetage 26 Mayıs 2021 Steam Community :: Guide :: Sven Co-op Arkadaşlarınız ile nasıl oynanır? Port ve sunucu açmak ile uğraşmadan arkadaşlarınız ile beraber nasıl bir arada oynanır onun hakkında basit bir rehber.... steamcommunity.com Bu rehbere baktınız mı?
Steam Community :: Guide :: Sven Co-op Arkadaşlarınız ile nasıl oynanır? Port ve sunucu açmak ile uğraşmadan arkadaşlarınız ile beraber nasıl bir arada oynanır onun hakkında basit bir rehber.... steamcommunity.com Bu rehbere baktınız mı?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.542 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #2 Steam Community :: Guide :: Sven Co-op Arkadaşlarınız ile nasıl oynanır? Port ve sunucu açmak ile uğraşmadan arkadaşlarınız ile beraber nasıl bir arada oynanır onun hakkında basit bir rehber.... steamcommunity.com Bu rehbere baktınız mı? Artı 0 Eksi Çözüm
Steam Community :: Guide :: Sven Co-op Arkadaşlarınız ile nasıl oynanır? Port ve sunucu açmak ile uğraşmadan arkadaşlarınız ile beraber nasıl bir arada oynanır onun hakkında basit bir rehber.... steamcommunity.com Bu rehbere baktınız mı?
KS KS E efekan mehmet Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 19 26 Mayıs 2021 #3 wanetage dedi: Steam Community :: Guide :: Sven Co-op Arkadaşlarınız ile nasıl oynanır? Port ve sunucu açmak ile uğraşmadan arkadaşlarınız ile beraber nasıl bir arada oynanır onun hakkında basit bir rehber.... steamcommunity.com Bu rehbere baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Türkçe rehber bulamamıştım teşekkürler. Artı 0 Eksi
wanetage dedi: Steam Community :: Guide :: Sven Co-op Arkadaşlarınız ile nasıl oynanır? Port ve sunucu açmak ile uğraşmadan arkadaşlarınız ile beraber nasıl bir arada oynanır onun hakkında basit bir rehber.... steamcommunity.com Bu rehbere baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Türkçe rehber bulamamıştım teşekkürler.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.542 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #4 efekan mehmet dedi: Türkçe rehber bulamamıştım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Önemli değil, rica ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
efekan mehmet dedi: Türkçe rehber bulamamıştım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Önemli değil, rica ederim.