Arda* Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 58 24 Ekim 2020 #1 Oyunu gayet rahat oynuyordum, 2 hafta sonra servere giriyorum yanıt vermiyor. Tekrar deniyor aynı sonuç çözümü varsa.
Oyunu gayet rahat oynuyordum, 2 hafta sonra servere giriyorum yanıt vermiyor. Tekrar deniyor aynı sonuç çözümü varsa.
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 24 Ekim 2020 #2 Oyun açılıyor ama girmek istediğiniz sunucu açılmıyor ise bu durum sunucu kaynaklı olabilir. Başka bir sunucuya girmeyi dener misiniz? Ayrıca, Steam'de oyun dosyalarını doğrulama işlemini de yapın. Artı 1 Eksi
Oyun açılıyor ama girmek istediğiniz sunucu açılmıyor ise bu durum sunucu kaynaklı olabilir. Başka bir sunucuya girmeyi dener misiniz? Ayrıca, Steam'de oyun dosyalarını doğrulama işlemini de yapın.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.416 Çözümler 70 Yer Istanbul 24 Ekim 2020 #3 Silip yeniden kurulması yönünde bir gelişme sağlanmış. İnternette bir çok sitede öyle yazmışlar. Artı 1 Eksi
KS KS Arda* Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 58 24 Ekim 2020 #4 Alikaplan801 dedi: Oyun açılıyor ama girmek istediğiniz sunucu açılmıyor ise bu durum sunucu kaynaklı olabilir. Başka bir sunucuya girmeyi dener misiniz? Ayrıca, Steam'de oyun dosyalarını doğrulama işlemini de yapın. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalen sunucuda oyun dosyalarını doğrulayıp geri dönüş yapıcağım sağ olun V. Scaletta dedi: Silip yeniden kurulması yönünde bir gelişme sağlanmış. İnternette birçok sitede öyle yazmışlar. Genişletmek için tıkla... İşe yaramazsa bunuda deneyeceğim teşkürler. Artı 0 Eksi
Alikaplan801 dedi: Oyun açılıyor ama girmek istediğiniz sunucu açılmıyor ise bu durum sunucu kaynaklı olabilir. Başka bir sunucuya girmeyi dener misiniz? Ayrıca, Steam'de oyun dosyalarını doğrulama işlemini de yapın. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalen sunucuda oyun dosyalarını doğrulayıp geri dönüş yapıcağım sağ olun V. Scaletta dedi: Silip yeniden kurulması yönünde bir gelişme sağlanmış. İnternette birçok sitede öyle yazmışlar. Genişletmek için tıkla... İşe yaramazsa bunuda deneyeceğim teşkürler.