U User.1 Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 Windows 11'de SVG dosyalarına basınca Google Chrome'da açılıyor. Fotoğraflarda açılmasını nasıl sağlayabilirim? Birlikte aça basınca gözükmüyor.
Windows 11'de SVG dosyalarına basınca Google Chrome'da açılıyor. Fotoğraflarda açılmasını nasıl sağlayabilirim? Birlikte aça basınca gözükmüyor.
9ndependient Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 454 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #2 User.1 dedi: Windows 11'de SVG dosyalarına basınca Google Chrome'da açılıyor. Fotoğraflarda açılmasını nasıl sağlayabilirim? Birlikte aça basınca gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Dosya uzantısını değiştirdiniz mi? Artı 0 Eksi
User.1 dedi: Windows 11'de SVG dosyalarına basınca Google Chrome'da açılıyor. Fotoğraflarda açılmasını nasıl sağlayabilirim? Birlikte aça basınca gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Dosya uzantısını değiştirdiniz mi?
KS KS U User.1 Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #3 9ndependient dedi: Dosya uzantısını değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl dosya uzantısını değiştiriyoruz? Artı 0 Eksi
9ndependient dedi: Dosya uzantısını değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl dosya uzantısını değiştiriyoruz?
9ndependient Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 454 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #4 User.1 dedi: Nasıl dosya uzantısını değiştiriyoruz? Genişletmek için tıkla... CloudConvert >File converter service - more than 200 different audio, video, document, ebook, archive, image, spreadsheet and presentation formats supported. cloudconvert.com Google hesabınla giriş yap. Ben bu siteyi kullanıyorum gayet kullanışlı çoğu dosya uzantısı var. Artı 0 Eksi
User.1 dedi: Nasıl dosya uzantısını değiştiriyoruz? Genişletmek için tıkla... CloudConvert >File converter service - more than 200 different audio, video, document, ebook, archive, image, spreadsheet and presentation formats supported. cloudconvert.com Google hesabınla giriş yap. Ben bu siteyi kullanıyorum gayet kullanışlı çoğu dosya uzantısı var.
KS KS U User.1 Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #5 9ndependient dedi: CloudConvert >File converter service - more than 200 different audio, video, document, ebook, archive, image, spreadsheet and presentation formats supported. cloudconvert.com Google hesabınla giriş yap. Ben bu siteyi kullanıyorum gayet kullanışlı çoğu dosya uzantısı var. Genişletmek için tıkla... Çalıştı.Çok teşekkür ederim! Artı 0 Eksi
9ndependient dedi: CloudConvert >File converter service - more than 200 different audio, video, document, ebook, archive, image, spreadsheet and presentation formats supported. cloudconvert.com Google hesabınla giriş yap. Ben bu siteyi kullanıyorum gayet kullanışlı çoğu dosya uzantısı var. Genişletmek için tıkla... Çalıştı.Çok teşekkür ederim!
9ndependient Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 454 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #6 User.1 dedi: Çalıştı.Çok teşekkür ederim! Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi