S SalihRamazan13 Femtopat Katılım 19 Nisan 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım ama SW ve LED kabloları ve bir de speaker var. Nereye nasıl takılacaklarını bilmiyorum. Altında f_panel, f_usb1, f_usb2, SYS_FAN, fdd ve f_audio yazan yerler var, hangisini nereye takacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2025
Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım ama SW ve LED kabloları ve bir de speaker var. Nereye nasıl takılacaklarını bilmiyorum. Altında f_panel, f_usb1, f_usb2, SYS_FAN, fdd ve f_audio yazan yerler var, hangisini nereye takacağım?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.680 Makaleler 6 Çözümler 527 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 21 Nisan 2025 #2 @SalihRamazan13 Anakartın marka/modelini yazın. Artı 0 Eksi
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.463 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS S SalihRamazan13 Femtopat Katılım 19 Nisan 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #4 KafadanKontak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağol işe yaradı bilgisayar çalışıyor Artı 0 Eksi
KafadanKontak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağol işe yaradı bilgisayar çalışıyor