mustafacandan Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 96 22 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar swat 4'ü yükledim fakat bu hatayı alıyorum oyun orijinal değil Steam'deki paramla alacaktım fakat Steam'de yoktu oyun. Dosya Ekleri IMG_20210122_004200.jpg 216,6 KB · Görüntüleme: 251
Arkadaşlar swat 4'ü yükledim fakat bu hatayı alıyorum oyun orijinal değil Steam'deki paramla alacaktım fakat Steam'de yoktu oyun.
Mustafayklll Kilopat Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #2 mustafacandan dedi: Arkadaşlar swat 4'ü yükledim fakat bu hatayı alıyorum oyun orijinal değil Steam'deki paramla alacaktım fakat Steam'de yoktu oyun. Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle bir şey görüyorum Microsoft Defender'i kapatıp yeniden denesene. Bu arada oyun zevkin güzelmiş swat 4 güzel oyun. Artı 0 Eksi
mustafacandan dedi: Arkadaşlar swat 4'ü yükledim fakat bu hatayı alıyorum oyun orijinal değil Steam'deki paramla alacaktım fakat Steam'de yoktu oyun. Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle bir şey görüyorum Microsoft Defender'i kapatıp yeniden denesene. Bu arada oyun zevkin güzelmiş swat 4 güzel oyun.
TuRous Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 52 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #3 Oyunu eğer C diskine kurduysan kurulumu kaldırım varsa D diskini kullanmanı tavsiye ediyorum. Öte yandan eğer 1.1 patch kurmadıysan indirip birde öyle denemeni tavsiye ediyorum. Artı 0 Eksi
Oyunu eğer C diskine kurduysan kurulumu kaldırım varsa D diskini kullanmanı tavsiye ediyorum. Öte yandan eğer 1.1 patch kurmadıysan indirip birde öyle denemeni tavsiye ediyorum.
G1G1LE Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #4 Bence indirdigin dosyalar cop. Kickass.to dan indir orada olmasi lazim ek paketli hali Artı 0 Eksi