DanaSucukLOL Centipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #1 Swat 4'ü yeni yükledim. Oyunu açtım ama oyun içerisinde klavyem ve farem çalışmıyor. Ne yaptıysam olmadı. Sinirlenmeye başladım.
Swat 4'ü yeni yükledim. Oyunu açtım ama oyun içerisinde klavyem ve farem çalışmıyor. Ne yaptıysam olmadı. Sinirlenmeye başladım.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.922 Makaleler 2 Çözümler 9 21 Ekim 2020 #2 DanaSucukLOL dedi: Swat 4'ü yeni yükledim. Oyunu açtım ama oyun içerisinde klavyem ve farem çalışmıyor. Ne yaptıysam olmadı. Sinirlenmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal mi? Değil ise korsan oyunlarda olabiliyor. Artı 0 Eksi
DanaSucukLOL dedi: Swat 4'ü yeni yükledim. Oyunu açtım ama oyun içerisinde klavyem ve farem çalışmıyor. Ne yaptıysam olmadı. Sinirlenmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal mi? Değil ise korsan oyunlarda olabiliyor.
KS KS DanaSucukLOL Centipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #3 Orijinal. Artı 0 Eksi