Sweatcoin güvenilir mi?

İşletim sistemi
Android

Lientum

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba arkadaşlar. Şu an kilo verme aşamasındayım ve yürüyüşlere çıkmaya başladım bu süre zarfında Sweatcoin diye bir uygulama buldum ve attığımız adımlar sayesinde ödüller kazanabileceğimizi gördüm. Bu uygulama güvenilir mi ödüllerimi alabilir miyim çünkü ödüller büyük laptop AirPods para filan veriyorlar.

Kripto borsalarına girdikten sonra güvenilirliği konusunda problemler başladı - 3 yıl önce ya da 4. Cüzdan problemi yaşayanlar da olmuştu bu süreç içinde, bu da coin kaybı demek geridönüşümsüz, kanıtlar olsa da.

Sistematik olarak kazanılan coin'lerin yatırılması/stake edilmesi üzerinden indirebileceğin veya kullanabileceğin miktar yüzdelerine bakman gerek. Bunu iyi araştır.

Paraya çevrilmesi eskiye göre daha zor diye duydum en son, buna ek olarak, gerçek/karşılığı olan para döngüsünün olmadığı bir alanda nasıl bir sistem ve hizmet satınalması gerçekleşebilir - hangi firmalar bu coin'ler karşılığında alışverişte bulunurlar bilemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı