Sweatshirt önerisi

• Konuyu başlatan zoin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.616

zoin

Hectopat
Okulda giyebileceğim bir sweatshirt arıyorum. Yavaş yavaş havalar ısındığı için beni ısıtmasın.
Dümdüz renk olabilir ya da (Jojo, Berserk, Chainsaw Man) ile alakalı olabilir.

Bütçe belirtmediğiniz için net bir şey öneremeyeceğim ama güzel bir bütçeniz varsa Bershka'nın tasarım sweatleri kaçırılmaz. Basic sweatshirtler ile daha fazla kombin yapabileceğiniz kıyafetleriniz olur. Bütçeniz o denli yüksek değilse H&M'in de gayet kaliteli ve şık sweatshirtleri var.

Okulda giyebileceğim bir sweatshirt arıyorum. Yavaş yavaş havalar ısındığı için beni ısıtmasın.
Dümdüz renk olabilir ya da (Jojo, Berserk, Chainsaw Man) ile alakalı olabilir.

Cinsiyetiniz nedir?

Erkek iseniz Mavi'nin güzel sweatleri var.

Cinsiyetiniz nedir?

Kıyafete para harcamayı seven biriysen bende maviden almanı öneririm sade made ama çok şık duruyor üstünde.

Bütçe belirtmediğiniz için net bir şey öneremeyeceğim ama güzel bir bütçeniz varsa Bershka'nın tasarım sweatleri kaçırılmaz. Basic sweatshirtler ile daha fazla kombin yapabileceğiniz kıyafetleriniz olur. Bütçeniz o denli yüksek değilse H&M'in de gayet kaliteli ve şık sweatshirtleri var.

Cinsiyetiniz nedir?

Önerdiğiniz kadar sağlam bir bütçem yok maalesef hocam Max 300-400 lira verebilirim düzgün bir şey yoksa canınız sağ olsun öneriniz için teşekkür ederi
m.

Dümdüz renk olabilir ya da (jojo, berserk, Chainsaw Man) ile alakalı olabilir.

Burada söylediğin animelerin sweatshirtlerini bulabilirsin.

Anlıyorum, fiyatlar normalleştirilebilecek türden değil gerçekten. Yiyecek derdi çekilen bir ülkede düz bir kumaş parçasına 600-700 liralar dökmek insanın garibine gidiyor. Bershka, Pull&Bear, Zara, H&M tarzı markalara bütçeniz yetmiyorsa DeFacto önerebilirim size. Kaliteden de tasarımdan da fiyattan da ödün vermezsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı