SWF dosyaları HTML üzerinde nasıl çalıştırılır?

• Konuyu başlatan Cate4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 2.522

Cate4

Hectopat
Daha fazla  
Flash'ın 2020 sonunda desteğini kesmesiyle flash yani .sfw uzantılı dosyalar da artık kullanılmaz hale geldiler. Ancak bazı siteler, flash dosyalarını bir şekilde HTML 5 üzerine adapte ederek flash Player'a ihtiyaç duymadan çalıştırmayı başardılar. Ben de elimdeki bazı .SWF dosyaları (animasyon, oyun vs) web sitem üzerinde yeniden kullanmak istiyorum. Nasıl oluyor bu işler, bilen var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Flash'ın 2020 sonunda desteğini kesmesiyle flash yani .sfw uzantılı dosyalar da artık kullanılmaz hale geldiler. Ancak bazı siteler, flash dosyalarını bir şekilde HTML 5 üzerine adapte ederek flash Player'a ihtiyaç duymadan çalıştırmayı başardılar. Ben de elimdeki bazı .SWF dosyaları (animasyon, oyun vs) web sitem üzerinde yeniden kullanmak istiyorum. Nasıl oluyor bu işler, bilen var mıdır?
Adobe Flash Player üzerindeki convert seçeneğini kullanarak dönüştürüyor.

Adobe flash Player üzerindeki convert seçeneğini kullanarak dönüştürüyor.

Buna gerek yok, flash Player 32 Bit Debug yaz Google'a, flash Player Projector'ü indir. Sonra SWF dosyalarını bu programa aktar, Flash'ı çalıştır.

Tavsiyeleriniz üzerine hem Flash Player'ın eski tüm sürümlerini indirdim hem Flash Player Projector'ü indirdim. Flash'ları açtı ancak ben dönüştürmek istiyorum ve convert seçeneğini bulamadım.

Merhaba, Adobe Animate kullanarak FLA dosyasını HTML5'e dönüştürebilirsin fakat SWF dosyasını dönüştüremezsin. Bunun için SWF dosyasını FLA dosyasına dönüştürmen lazım. Bu konuda bazı yazılımlar mevcut.
Teşekkür ederim. Biraz araştırdım ve html:5 uyumlu emulatörler aracılığıyla yapabileceğimi öğrendim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda sitenizde flash Player dosyalarınızı ruffle kullanarak nasıl eklebileceğinizi gösteriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı