J Janissaryyyyyyy Hectopat Katılım 3 Ekim 2018 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #1 Selamlar arkadaşlar swf file Player'den flash oyun oynamak istediğimde böyle bir hata veriyor bu hatayı nasıl çözebilirim? Flash debugger gibi programlar denedim fakat fayda etmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2021
Selamlar arkadaşlar swf file Player'den flash oyun oynamak istediğimde böyle bir hata veriyor bu hatayı nasıl çözebilirim? Flash debugger gibi programlar denedim fakat fayda etmedi.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 30 Mayıs 2021 #2 Flash player yüklemenizi söylüyor. Yüklü mü ?
J Janissaryyyyyyy Hectopat Katılım 3 Ekim 2018 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #3 Amanita dedi: Flash Player yüklemenizi söylüyor. Yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Yüklemeyi denedim fakat bildiğiniz gibi flash artık desteklenmediği için setupta hata verdi.
Amanita dedi: Flash Player yüklemenizi söylüyor. Yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Yüklemeyi denedim fakat bildiğiniz gibi flash artık desteklenmediği için setupta hata verdi.