SWF oyunumu nasıl nasıl satabilirim?

Yer
System32
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Scratch 2 kullanarak yaptığım bir oyunu Flash Builder 1.33 (SW Development tarafından geliştirilen) kullanarak bir swf dosyası haline getirdim. Bunu satabilir miyim? Dönüştürücü ile swf haline getirildiği için almayabilirler belki diye düşündüm fakat emin değilim. Actionscript 3 kullansaydım şansım daha yüksek olabilirdi fakat bilgisayarım kaldırmıyor. Bunu alan olur mu? Veya bunu satmak için bir yere başvuru yapılıyor mu?

Ne oyunu olduğuna göre değiştir.
Bir kuş bakılşı zombi avlama oyunu. Karakterinizi yön tuşları veya WASD tuşları ile yönlendirebiliyorsunuz, fare ile ateş edebiliyorsunuz. Gidecek pek çok yer var ve gittiğiniz yerden geri dönebiliyorsunuz. Bir bölgedeki zombileri bir kez öldürdüğünüzde aynı bölüme tekrar geldiğinizde tekrar oluşmuyorlar(Bir zahmet). Yolda toplayacağınız mühimmatı zombilere karşı kullanmanız gerekiyor. Öldürme sayınıza göre oyuncu seviyeniz artıyor ve seviyeniz arttıkça karakterinizin atış aralığı, silahı, silahının alabileceği maksimum kurşun değeri ve kurşunun havadaki gidiş hızı gibi değerler değişiyor. Tek eksik grafik kalite son derece kötü.

Bir kuş bakılşı zombi avlama oyunu. Karakterinizi yön tuşları veya WASD tuşları ile yönlendirebiliyorsunuz, fare ile ateş edebiliyorsunuz. Gidecek pek çok yer var ve gittiğiniz yerden geri dönebiliyorsunuz. Bir bölgedeki zombileri bir kez öldürdüğünüzde aynı bölüme tekrar geldiğinizde tekrar oluşmuyorlar(Bir zahmet). Yolda toplayacağınız mühimmatı zombilere karşı kullanmanız gerekiyor. Öldürme sayınıza göre oyuncu seviyeniz artıyor ve seviyeniz arttıkça karakterinizin atış aralığı, silahı, silahının alabileceği maksimum kurşun değeri ve kurşunun havadaki gidiş hızı gibi değerler değişiyor. Tek eksik grafik kalite son derece kötü.

Mobil için daha uygun gibime geldi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı