SIAxe Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #1 Merhaba arkadaşlar yurt dışından bir ödeme aldım ama sadece Swift fortune bank kullandıkları için oradan ödeme aldım bunu Wise'a nasıl gönderebilirim?
Merhaba arkadaşlar yurt dışından bir ödeme aldım ama sadece Swift fortune bank kullandıkları için oradan ödeme aldım bunu Wise'a nasıl gönderebilirim?
H hiç öylesime Yoctopat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #2 SIAxe dedi: Merhaba arkadaşlar yurt dışından bir ödeme aldım ama sadece Swift fortune bank kullandıkları için oradan ödeme aldım bunu Wise'a nasıl gönderebilirim? Genişletmek için tıkla... Çeviri işi mi yaptın ve paranı alabildin mi? Artı 0 Eksi
SIAxe dedi: Merhaba arkadaşlar yurt dışından bir ödeme aldım ama sadece Swift fortune bank kullandıkları için oradan ödeme aldım bunu Wise'a nasıl gönderebilirim? Genişletmek için tıkla... Çeviri işi mi yaptın ve paranı alabildin mi?
KS KS SIAxe Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #3 hiç öylesime dedi: Çeviri işi mi yaptın ve paranı alabildin mi? Genişletmek için tıkla... Evet para hala orada duruyor çekemedim sadece gözüküyor. Artı 0 Eksi
hiç öylesime dedi: Çeviri işi mi yaptın ve paranı alabildin mi? Genişletmek için tıkla... Evet para hala orada duruyor çekemedim sadece gözüküyor.
L luv Yoctopat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Aralık 2023 #4 SIAxe dedi: Evet para hala orada duruyor çekemedim sadece gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Çekebildin mi parayı acaba? Artı 0 Eksi
SIAxe dedi: Evet para hala orada duruyor çekemedim sadece gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Çekebildin mi parayı acaba?
KS KS SIAxe Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #5 luv dedi: Çekebildin mi parayı acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır herhangi bir yer buradan ödeme yapmak isterse reddedin lütfen destek Türkiye'den para gönderin dedi onu da gönderdim hala cekilemiyor. Artı 0 Eksi
luv dedi: Çekebildin mi parayı acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır herhangi bir yer buradan ödeme yapmak isterse reddedin lütfen destek Türkiye'den para gönderin dedi onu da gönderdim hala cekilemiyor.
L luv Yoctopat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Aralık 2023 #6 SIAxe dedi: Hayır herhangi bir yer buradan ödeme yapmak isterse reddedin lütfen destek Türkiye'den para gönderin dedi onu da gönderdim hala cekilemiyor. Genişletmek için tıkla... ya bir iş yaptım ama burdan ödeme yapacaklarını söylüyorlar çekilmiyor bu para değil mi Artı 0 Eksi
SIAxe dedi: Hayır herhangi bir yer buradan ödeme yapmak isterse reddedin lütfen destek Türkiye'den para gönderin dedi onu da gönderdim hala cekilemiyor. Genişletmek için tıkla... ya bir iş yaptım ama burdan ödeme yapacaklarını söylüyorlar çekilmiyor bu para değil mi
KS KS SIAxe Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #7 luv dedi: ya bir iş yaptım ama burdan ödeme yapacaklarını söylüyorlar çekilmiyor bu para değil mi Genişletmek için tıkla... Yok 1 ay kadar uğraştım Artı 0 Eksi
luv dedi: ya bir iş yaptım ama burdan ödeme yapacaklarını söylüyorlar çekilmiyor bu para değil mi Genişletmek için tıkla... Yok 1 ay kadar uğraştım