Swift Öğrenmek ve Apple Tarafı

70659

Megapat
Makaleler
1
Selamlar dostlar, WEB Programlama alanında amatör olarak çalışıyorum ve biraz basite kaçan bir alan olduğu için ve gelir genel olarak düşük olduğu için farklı bir alana yönelmek istedim.
Yurt dışına çıksam bile rahat iş bulmak, maaş çok yüksek olmasa bile iyi imkanlar veren yerlerde çalışmak istediğim için Swift öğrenip IOS ve OS X tarafında uygulama geliştirmeye yönelmek istiyorum. Bireyselden ziyade şirketlerde çalışmayı düşündüm. Yapabilir miyim bilmiyorum ama ne bileyim belki iyi bir düzeye gelirsem Apple da. Diğer dilleri bilen sayısı çok fazla, iş de buna oranla fakat Apple tarafı da malum.
Tam olarak bir şeylerden memnun değilim, derdimi çok iyi anlatamadım ama umarım anlayanlarınız olmuştur.
Bilgisayar Programcılığı okuyorum. Bölüm 2 yıllık. İşsizlik olayları da malum. Kendimi geliştirip kurtulmak istiyorum.
Özellikle OS X tarafında kaynak çok az ve geliştirici çok yok gibi görünüyor.
Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.

Orada bir sirketin sana calisma izni cikarmasi ve kodlarini sana emanet edebilmesi icin cidden alaninda iyi olman gerek. Dili ogrenip basvurursan bir sey elde edemezsin, referans gerekli. Sen onlar icin ortadoguda bir ulkeden basvuran ve ismini hic duymadiklari sehirlerden ve universitelerden mezun olmus bir insansin. Oyle dusun, ona gore planla gelecegini.

not: Bu arada sehir ya da okulu kucumseme gibi bir amacim yok, yanlis anlasilmasin. Onlarin bakis acilarini biliyorum ben de yabancilarla calisiyorum o sebeple.

Orada bir sirketin sana calisma izni cikarmasi ve kodlarini sana emanet edebilmesi icin cidden alaninda iyi olman gerek. Dili ogrenip basvurursan bir sey elde edemezsin, referans gerekli. Sen onlar icin ortadoguda bir ulkeden basvuran ve ismini hic duymadiklari sehirlerden ve universitelerden mezun olmus bir insansin. Oyle dusun, ona gore planla gelecegini.

not: Bu arada sehir ya da okulu kucumseme gibi bir amacim yok, yanlis anlasilmasin. Onlarin bakis acilarini biliyorum ben de yabancilarla calisiyorum o sebeple.
Türkiye tarafında da maaşlar iyi aslında.
Ama genel olarak iş verenler sıkıntılı.
Geçenlerde bir fotoğraf görmüştüm. 5 yıllık Swift tecrübesi istiyorlardı. Fakat ilanın açıldığı tarihte Swift çıkalı 4 yıl olmuştu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı