Swiss Nutrition protein tozu alınır mı?

• Konuyu başlatan Spoop
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 2.886
Bence alınır. Ürünlerini kullanmış birisiyim, marka sahibiyle yüz yüze sohbet etmişliğim var, Astosan'dan ürün alıyor ve kanıt olarak bana faturasını attılar, fabrikaları belli, ortalama kalite ve yüksek aroma lezzetli ürün üretiyorlar.

Kral iyi hoş diyorsunda ben de kullandım swissi şu aralar zaten her önüme çıkan Instagram influencerına sponsorluk veriyorlar maşallah ayrıca firmanın hammadeyı gerçekten nereden aldığını merak ederek mail attım hammadeyi nereden aldıklarına dair bana gelen maili eke koyacağım. Ayrıca gıda dedektifinin bir Twitter flooduna denk gelmiştim geçen günlerde ekstra glisin ekleyerek protein ağırlığını arttırıyorlarmış normalde olması gereken glisin miktarının üstünde bir değer çıkmış zaten bunu gördükten sonra markaya karşı soğudum bilmiyorum artık gerçekten yapıyorlar mı orası muamma ama demek ki bir şüphe varsa bir olay dönüyordur.

1728331140879.png

Kral iyi hoş diyorsunda ben de kullandım swissi şu aralar zaten her önüme çıkan Instagram influencerına sponsorluk veriyorlar maşallah ayrıca firmanın hammadeyı gerçekten nereden aldığını merak ederek mail attım hammadeyi nereden aldıklarına dair bana gelen maili eke koyacağım. Ayrıca gıda dedektifinin bir Twitter flooduna denk gelmiştim geçen günlerde ekstra glisin ekleyerek protein ağırlığını arttırıyorlarmış normalde olması gereken glisin miktarının üstünde bir değer çıkmış zaten bunu gördükten sonra markaya karşı soğudum bilmiyorum artık gerçekten yapıyorlar mı orası muamma ama demek ki bir şüphe varsa bir olay dönüyordur.

Eki Görüntüle 2324685

O zaman senin hangi marka önerin olur bunları göz önünde bulundurarak F/P bir marka önerir misin?

Kral iyi hoş diyorsunda ben de kullandım swissi şu aralar zaten her önüme çıkan Instagram influencerına sponsorluk veriyorlar maşallah ayrıca firmanın ham madeyı gerçekten nereden aldığını merak ederek mail attım hammadeyi nereden aldıklarına dair bana gelen maili eke koyacağım. Ayrıca gıda dedektifinin bir Twitter flooduna denk gelmiştim geçen günlerde ekstra glisin ekleyerek protein ağırlığını arttırıyorlarmış normalde olması gereken glisin miktarının üstünde bir değer çıkmış zaten bunu gördükten sonra markaya karşı soğudum bilmiyorum artık gerçekten yapıyorlar mı orası muamma ama demek ki bir şüphe varsa bir olay dönüyordur.

Eki Görüntüle 2324685
Ben Gıda Dedektifi'ne inanmıyorum. Bir ton iddia attı ama kanıt sunmadı, bana göre iddiadan başka bir şey değil. E-mail dönüşü yapan kişi sanırım yanlış biliyor, ben bizzat arayıp sordum. Beni yetkili olan Ergün Bey'e yönlendirdiler, Ergün Bey ise kimseye paylaşmamam şartı ile Astosan'dan aldıkları ham madde alışveriş faturasını paylaştılar.

Sponsora bakmamak lazım, eğer bakacak olsaydık 4 kere Mr. Olympia'da şampiyon olup kendi ligine ambargo koymuş Jeremy Buendia sponsorları. Faturayı paylaşamam sonuçta bana güvendiler fakat yazışmayı gösteriyorum.
1728340046407.png

Ben Gıda Dedektifi'ne inanmıyorum. Bir ton iddia attı ama kanıt sunmadı, bana göre iddiadan başka bir şey değil. E-mail dönüşü yapan kişi sanırım yanlış biliyor, ben bizzat arayıp sordum. Beni yetkili olan Ergün Bey'e yönlendirdiler, Ergün Bey ise kimseye paylaşmamam şartı ile Astosan'dan aldıkları ham madde alışveriş faturasını paylaştılar.

Sponsora bakmamak lazım, eğer bakacak olsaydık 4 kere Mr. Olympia'da şampiyon olup kendi ligine ambargo koymuş Jeremy Buendia sponsorları. Faturayı paylaşamam sonuçta bana güvendiler fakat yazışmayı gösteriyorum.
Eki Görüntüle 2324740

Mail dönüşü yapan kişi net bir şey demedigi icin
İçimde ister istemez bir şüphe oluyor.

O zaman senin hangi marka önerin olur bunları göz önünde bulundurarak F/P bir marka önerir misin?

F/P olarak mysuplement markasına göz atabilirsiniz bigjoyun alt markasıdır.

Swiss Nutrition ürünlerini kullanmadım. Almakta kararsızım. Fiyatları ortalama gibi. Tunahan Güler gibi IFBB Pro sporcusu var ama geçen sene patlayan supplement firmalarının ifşası olayını kaçırmıştım. İfşalayanlar da video da vs. sansürlemişti. Bilenler, Swiss o firmalardan biri miydi ve o firmalar hangileriydi ?

Mail dönüşü yapan kişi net bir şey demedigi icin
İçimde ister istemez bir şüphe oluyor.

F/P olarak Mysupplement markasına göz atabilirsiniz bigjoyun alt markasıdır.
Siz de haklısınız, ham madde paylaşmakta bir şey yok ki.

MySupplement de çok güzel onu da kullanıyorum çileklisi milkshake gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı