Tamamen keyfinize kalmış alınır veya alınmaz diyemeyiz. Sizin gözünüze daha hoş geldiyse, birileri çıkıp sizi PS5'e ikna etse bile içinizde Nintedo özlemi hissi oluşacak ve içten içe pişman olacaksınız bunu dışarı göstermeseniz bile. Size bu yüzden tavsiyem Nintendo Switch 2 olacaktır.
Tamamen keyfinize kalmış alınır veya alınmaz diyemeyiz. Sizin gözünüze daha hoş geldiyse, birileri çıkıp sizi PS5'e ikna etse bile içinizde nintedo özlemi hissi oluşacak ve içten içe pişman olacaksınız bunu dışarı göstermeseniz bile. Size bu yüzden tavsiyem Nintendo Switch 2 olacaktır.
Düz kas gücü olarak ps4 - series S arasında bir yerde olduğu ancak switch 2 de nvidia gpu su bulunduğu için dlss ile birlikte muhtemelen ps4 pro seviyesinde bir görsel kalite sunacağı konuşuluyor. Bu da 5 senelik konsol olan Ps5 in gücünün yarısından bile düşük demek oluyor. Fiyatı da az değil ps5 in neredeyse iki katı. Evet bu cihaza taşınabilirliği için para ödüyoruz ancak bence değmez bu kadar paraya. Hadi konsolu aldınız bir şekilde, problem orda da bitmiyor. Oyun fiyatları da büyük sorun. Hiçbir şekilde indirim de görmüyorlar. Ben exc oyunlarını oynayıp satarım diyorsanız olabilir. Onun dışında öneremiyorum.
Düz kas gücü olarak PS4 - Series S arasında bir yerde olduğu ancak switch 2 de NVIDIA GPU'su bulunduğu için DLSS ile birlikte muhtemelen PS4 Pro seviyesinde bir görsel kalite sunacağı konuşuluyor. Bu da 5 senelik konsol olan PS5'in gücünün yarısından bile düşük demek oluyor. Fiyatı da az değil PS5'in neredeyse iki katı. Evet bu cihaza taşınabilirliği için para ödüyoruz ancak bence değmez bu kadar paraya. Hadi konsolu aldınız bir şekilde, problem orada da bitmiyor. Oyun fiyatları da büyük sorun. Hiçbir şekilde indirim de görmüyorlar. Ben exc oyunlarını oynayıp satarım diyorsanız olabilir. Onun dışında öneremiyorum.
Satmam hocam exclusive oyunlar için alacağım zaten kaldiki su durumda PS5 Pro'dan daha mantikli bence switch PS shoptan daha ucuz Arjantin filan yaparsan magazayi daha once hem switch OLED hem PS4-5 kullandigim icin biliyorum.
Satmam hocam exclusive oyunlar için alacağım zaten kaldiki su durumda PS5 Pro'dan daha mantikli bence switch PS shoptan daha ucuz Arjantin filan yaparsan magazayi daha once hem switch OLED hem PS4-5 kullandigim icin biliyorum.