Switch 2 alınır mı?

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
Mario Kart World ile 40k, aslinda PS5 Pro istiyordum fakat switch 2 gozume daha hos geldi ozel oyunlari ve yenilenmis gucuyle.

Bu ve bircok videoda switch 2 cok iyi duruyor PS5'e benzer duruyor aklim almiyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Tamamen keyfinize kalmış alınır veya alınmaz diyemeyiz. Sizin gözünüze daha hoş geldiyse, birileri çıkıp sizi PS5'e ikna etse bile içinizde Nintedo özlemi hissi oluşacak ve içten içe pişman olacaksınız bunu dışarı göstermeseniz bile. Size bu yüzden tavsiyem Nintendo Switch 2 olacaktır.

Sağ ol hocam cidden grafik olarak PS5 ile ayni grafikleri veriyor en azindan gorunen bu ve ozel oyunlari cok iyi PS5 almaktan daha tatmin edecek beni.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Düz kas gücü olarak ps4 - series S arasında bir yerde olduğu ancak switch 2 de nvidia gpu su bulunduğu için dlss ile birlikte muhtemelen ps4 pro seviyesinde bir görsel kalite sunacağı konuşuluyor. Bu da 5 senelik konsol olan Ps5 in gücünün yarısından bile düşük demek oluyor. Fiyatı da az değil ps5 in neredeyse iki katı. Evet bu cihaza taşınabilirliği için para ödüyoruz ancak bence değmez bu kadar paraya. Hadi konsolu aldınız bir şekilde, problem orda da bitmiyor. Oyun fiyatları da büyük sorun. Hiçbir şekilde indirim de görmüyorlar. Ben exc oyunlarını oynayıp satarım diyorsanız olabilir. Onun dışında öneremiyorum.

Satmam hocam exclusive oyunlar için alacağım zaten kaldiki su durumda PS5 Pro'dan daha mantikli bence switch PS shoptan daha ucuz Arjantin filan yaparsan magazayi daha once hem switch OLED hem PS4-5 kullandigim icin biliyorum.

Satmam hocam exclusive oyunlar için alacağım zaten kaldiki su durumda PS5 Pro'dan daha mantikli bence switch PS shoptan daha ucuz Arjantin filan yaparsan magazayi daha once hem switch OLED hem PS4-5 kullandigim icin biliyorum.
Siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…