mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 25 Şubat 2023 #1 Swtich bozulması garanti kapsamları içine girer mi?
E1B Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #2 mavıuszed dedi: Swtich bozulması garanti kapsamları içine girer mi? Genişletmek için tıkla... Hocam öncelikle Switch'deki sorun nedir. Cevap verirseniz yardım edebilirim.
mavıuszed dedi: Swtich bozulması garanti kapsamları içine girer mi? Genişletmek için tıkla... Hocam öncelikle Switch'deki sorun nedir. Cevap verirseniz yardım edebilirim.
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 25 Şubat 2023 #3 E1B dedi: Hocam öncelikle Switch'deki sorun nedir? Cevap verirseniz yardım edebilirim. Genişletmek için tıkla... Tuş basmama sorunu.
E1B dedi: Hocam öncelikle Switch'deki sorun nedir? Cevap verirseniz yardım edebilirim. Genişletmek için tıkla... Tuş basmama sorunu.
E1B Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #4 mavıuszed dedi: Tuş basmama sorunu. Genişletmek için tıkla... Nintendo Türkiye Resmi Servis Bilgileri; Let me Repair Tamir Servis Onarım 0212 731 44 22 Bu numarayı arayıp sorabilirsiniz ama bildiğim kadarıyla switch'de tuş bozulması kasıtlı ise garanti kapsamına girmiyor.
mavıuszed dedi: Tuş basmama sorunu. Genişletmek için tıkla... Nintendo Türkiye Resmi Servis Bilgileri; Let me Repair Tamir Servis Onarım 0212 731 44 22 Bu numarayı arayıp sorabilirsiniz ama bildiğim kadarıyla switch'de tuş bozulması kasıtlı ise garanti kapsamına girmiyor.
engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #5 E1B dedi: Nintendo Türkiye Resmi Servis Bilgileri; Let me Repair Tamir Servis Onarım 0212 731 44 22 Bu numarayı arayıp sorabilirsiniz ama bildiğim kadarıyla switch'de tuş bozulması kasıtlı ise garanti kapsamına girmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam... Klavye switchi... Switchi bastırıp içine üfleyin, eğer hotswap ise çıkarıp içini açıp bi kere daha üfleyin düzelmesi lazım.
E1B dedi: Nintendo Türkiye Resmi Servis Bilgileri; Let me Repair Tamir Servis Onarım 0212 731 44 22 Bu numarayı arayıp sorabilirsiniz ama bildiğim kadarıyla switch'de tuş bozulması kasıtlı ise garanti kapsamına girmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam... Klavye switchi... Switchi bastırıp içine üfleyin, eğer hotswap ise çıkarıp içini açıp bi kere daha üfleyin düzelmesi lazım.