NTX Emre Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #11 N1cht dedi: Şöyle bir sıkıntı var ama lineer istemiyorsan AK992 almalısın. Çünkü AK820Pro'da olan 2 switch modeli de lineer. Genişletmek için tıkla... AK820 hoşuma gitti bir de tam siyah modelini almayı düşünüyorum.AK820 de rgb modu var mı ışık efektleri olduğu yazıyor ama tam cevap bulamadım
N1cht dedi: Şöyle bir sıkıntı var ama lineer istemiyorsan AK992 almalısın. Çünkü AK820Pro'da olan 2 switch modeli de lineer. Genişletmek için tıkla... AK820 hoşuma gitti bir de tam siyah modelini almayı düşünüyorum.AK820 de rgb modu var mı ışık efektleri olduğu yazıyor ama tam cevap bulamadım
Slienceeee Femtopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #12 N1cht dedi: Brown switch. Bütçe söylersen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam red switch daha sessiz değil mi ? Slienceeee dedi: Hocam red switch daha sessiz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Hocam özür dilerim yazıyı tam dikkatli okumamisim ondan soru sormuştum.
N1cht dedi: Brown switch. Bütçe söylersen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam red switch daha sessiz değil mi ? Slienceeee dedi: Hocam red switch daha sessiz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Hocam özür dilerim yazıyı tam dikkatli okumamisim ondan soru sormuştum.