Rainbow19 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #1 Switch'e kablolu gamepad bağlayabiliyor muyuz her gamepad bağlanmıyor olabilir bende dandik bir gamepad var denedim ama bağlanmadı. Joy-conlar için kaliteli şarj standı arıyorum kullanan birileri varsa yardımcı olabilirler mi?
Switch'e kablolu gamepad bağlayabiliyor muyuz her gamepad bağlanmıyor olabilir bende dandik bir gamepad var denedim ama bağlanmadı. Joy-conlar için kaliteli şarj standı arıyorum kullanan birileri varsa yardımcı olabilirler mi?
Cawbe Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 513 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #2 Switch uyumlu gamepad lazım. Nintendo Switch Pro Controller Super Smash Bros Ultimate Edition - Fiyatı, Yorumları Nintendo Switch Pro Controller Super Smash Bros Ultimate Edition yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Switch uyumlu gamepad lazım. Nintendo Switch Pro Controller Super Smash Bros Ultimate Edition - Fiyatı, Yorumları Nintendo Switch Pro Controller Super Smash Bros Ultimate Edition yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Rainbow19 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #3 Cawbe dedi: Switch uyumlu gamepad lazım. Nintendo Switch Pro Controller Super Smash Bros Ultimate Edition - Fiyatı, Yorumları Nintendo Switch Pro Controller Super Smash Bros Ultimate Edition yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Kablolu gamepad arıyorum ama ben
Cawbe dedi: Switch uyumlu gamepad lazım. Nintendo Switch Pro Controller Super Smash Bros Ultimate Edition - Fiyatı, Yorumları Nintendo Switch Pro Controller Super Smash Bros Ultimate Edition yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Kablolu gamepad arıyorum ama ben