WePlayHD Centipat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 24 30 Ocak 2020 #1 Switch alacağım, Nintendo exclusive var. 1 tane de kendim oyun alayım dedim, Skyrim mi alayım yoksa Minecraft mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2020
Switch alacağım, Nintendo exclusive var. 1 tane de kendim oyun alayım dedim, Skyrim mi alayım yoksa Minecraft mı?
HallSteper Centipat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 47 Çözümler 1 30 Ocak 2020 #3 WePlayHD dedi: Switch alacağım, Nintendo exclusive var. 1 tane de kendim oyun alayım dedim, Skyrim mi alayım yoksa Minecraft mı? Genişletmek için tıkla... İkisi karşılaştırılacak oyunlar değil Eğer Survival seviyorsan Minecraft eğer Açık Dünya tipi aksiyon RPG video oyunu seviyorsan Skyrim
WePlayHD dedi: Switch alacağım, Nintendo exclusive var. 1 tane de kendim oyun alayım dedim, Skyrim mi alayım yoksa Minecraft mı? Genişletmek için tıkla... İkisi karşılaştırılacak oyunlar değil Eğer Survival seviyorsan Minecraft eğer Açık Dünya tipi aksiyon RPG video oyunu seviyorsan Skyrim
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.560 Çözümler 83 30 Ocak 2020 #4 Minecraft telefondaki versiyonun aynısı kesinlikle skyrim ama sevmiyorsan minecraft.
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 30 Ocak 2020 #5 Skyrim.
alpknkc Kilopat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 577 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2020 #6 Skyrim'de PC ve PS4'de olduğu gibi modlayarak Türkçe yapabilme imkanı var mı?
WePlayHD Centipat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 24 30 Ocak 2020 #7 alpknkc dedi: Skyrim'de PC ve PS4'de olduğu gibi modlayarak Türkçe yapabilme imkanı var mı? Genişletmek için tıkla... yokmuş
alpknkc dedi: Skyrim'de PC ve PS4'de olduğu gibi modlayarak Türkçe yapabilme imkanı var mı? Genişletmek için tıkla... yokmuş
alpknkc Kilopat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 577 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2020 #8 WePlayHD dedi: yokmuş Genişletmek için tıkla... Nintendo'nun bu politikası yüzünden tekrar Switch almak için 2. defa düşünüyorum. Orjinalde Türkçe olan oyunlar bile malesef dil desteği olmadan çıkıyor. (FIFA, The Witcher 3) Üstüne Skyrim'e de mod desteği gelmemiş.
WePlayHD dedi: yokmuş Genişletmek için tıkla... Nintendo'nun bu politikası yüzünden tekrar Switch almak için 2. defa düşünüyorum. Orjinalde Türkçe olan oyunlar bile malesef dil desteği olmadan çıkıyor. (FIFA, The Witcher 3) Üstüne Skyrim'e de mod desteği gelmemiş.