A AytugK Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600x Asus Tuf Rtx 4070Ti 16GB(1x16GB) 5600MHz Ram Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #1 Dogru takmama rağmen kilidi sıkıştı ve açılmıyor. Diğeri hemen açılıyor fakat bu böyle takılı kaldı. Ne yapmam gerekiyor?
Dogru takmama rağmen kilidi sıkıştı ve açılmıyor. Diğeri hemen açılıyor fakat bu böyle takılı kaldı. Ne yapmam gerekiyor?
Ömer Akay Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #2 Hocam alttaki beyaz kiliti aşağı doğru çekmeniz lazım.
A AytugK Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600x Asus Tuf Rtx 4070Ti 16GB(1x16GB) 5600MHz Ram Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #3 Kilit sıkıştı maalesef anlamadığım bir şekilde diğer kilit hemen açılırken bunu bayağı zorladım açılmadı kilitli kaldı maalesef. Ömer Akay dedi: Hocam alttaki beyaz kiliti aşağı doğru çekmeniz lazım. Genişletmek için tıkla...
Kilit sıkıştı maalesef anlamadığım bir şekilde diğer kilit hemen açılırken bunu bayağı zorladım açılmadı kilitli kaldı maalesef. Ömer Akay dedi: Hocam alttaki beyaz kiliti aşağı doğru çekmeniz lazım. Genişletmek için tıkla...
Ömer Akay Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #4 AytugK dedi: Kilit sıkıştı maalesef anlamadığım bir şekilde diğer kilit hemen açılırken bunu bayağı zorladım açılmadı kilitli kaldı maalesef. Genişletmek için tıkla... Kiliti bir aşağı bir yukarı hareket ettirmeyi deneyin.
AytugK dedi: Kilit sıkıştı maalesef anlamadığım bir şekilde diğer kilit hemen açılırken bunu bayağı zorladım açılmadı kilitli kaldı maalesef. Genişletmek için tıkla... Kiliti bir aşağı bir yukarı hareket ettirmeyi deneyin.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.683 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #5 AytugK dedi: Dogru takmama rağmen kilidi sıkıştı ve açılmıyor. Diğeri hemen açılıyor fakat bu böyle takılı kaldı. Ne yapmam gerekiyor? Eki Görüntüle 2189513 Genişletmek için tıkla... Joyconun arka üst kısmındaki siyah noktaya basili tutup aşağı doğru çekin kilidi bu şekilde açılacak.
AytugK dedi: Dogru takmama rağmen kilidi sıkıştı ve açılmıyor. Diğeri hemen açılıyor fakat bu böyle takılı kaldı. Ne yapmam gerekiyor? Eki Görüntüle 2189513 Genişletmek için tıkla... Joyconun arka üst kısmındaki siyah noktaya basili tutup aşağı doğru çekin kilidi bu şekilde açılacak.