Switch Lite vs OLED

Bilemedim hocam, güvenilir duruyorsa deneyin derim.

Vazgeçtim hocam gereksiz pahalı geldi. Adam daha düşüğe verirsem zarar ediyorum dedi. Çipli Lite modeline 5-6'dan fazla vermemeye karar verdim. Kimle konuştuysam zarar edemem, en fazla aldığım fiyata veririm falan diyor. Zaten o paraya alacağıma bin daha katar sıfır alırım, 2.elin ne mantığı kalıyor o zaman. Kimisi de sıfırdan pahalıya satmaya çalışıyor. Amaçları elden çıkarmak değil kar ederek satmak. Çok garip bir millet olduk gerçekten.

Gerçekten öyle… İyi yapmışsınız, bana da cazip gelmemişti.

Burada mesele TV'ye bağlayıp bağlamamanız. Eğer TV ile işim yok diyorsanız Lite alıp da geçebilirsiniz. Lite da üçüncü aracılarla TV'ye bağlanabiliyor ama Oled gibi native olmuyor. Ekran da doğal olarak Oled de daha iyi ama atla deve arasında fark yok çünkü Switch'in gücü belli, çok daha renkli görünce grafikler iyileşmiyor

Hocam TV ile işim yok, arkadaşımı alıp Mario falan da oynamam yani. PSP gibi kullanacağım. OLED'in avantajı büyük ekran ve ekranın kalitesi. Ben de vazgeçtim zaten OLED almaktan. Sıfır alabilecek durumum da var ama gereksiz pahalı bence. Ucuza ve mümkünse çipli bulursam alacağım. Zaten amacım exclusive birkaç oyun oynamak. Zelda botw-totk. Mario falan benlik değil ama bir şans veririm durumum olursa.

En iyisi hocam. Çipli lite bulursan fazla pahalı değilse kap derim direkt. Şimdiden keyifli oyunlar.

En iyisi hocam. Çipli Lite bulursan fazla pahalı değilse kap derim direkt. Şimdiden keyifli oyunlar.

7-7.5'dan aşağı veren yok. İl dışından da pek almak istemiyorum ama yaşadığım şehirde çipli switch satan yok. Olsa yine bir şekilde alırdım da alamıyorum. İl dışından da Param Güvende'yle falan ancak 6bine bulursam alırım. Yoksa da Switch'in eksikliğini şu ana kadar çekmedim daha da çekmem gibi.

Zaten aman aman bir ihtiyaç değil hocam, ucuza ara ara bak bulursan kap derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…