Switch önerisi

Hocam cream yellow Pro mu yoksa attıklarınız mı daha kaliteli acaba?

Bende sadece bunu bulabildim konuyu açtıktan sonra. Sanırım bundan 2 tane sipariş edip 1000 TL üstüne çıkacağım.

Üç switchde zaten Akko gibi markalara ait. Gateron piyasadaki en iyi switchlerden birilerini üretiyor. Huano ve ktt de zaten bayağı güzel marka elimde cabbage tofu ve milky Pro var. Bayağı bir toklar. Tabii ki bu sesi etkileyen kasa kalitesi yalıtım keycaps falan da etkiliyor sesi. O yüzden kaliteliler yani sorun yok. Ses olarak Akko'dan daha iyidir.

@hile kodlayan hacker Ayrıca üşenmezsen kasanın içine yalıtım da yapabilirsin. PCB nin arkasına kağıt bant çekebilirsin 2-3 kat, kasanın içini de yün, eva köpük, oyun hamuru,kinetik kum kısaca yalıtım materyallerinden biriyle doldurabilirsin. Örnek olsun diye şu videoya bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapılmayacak bir şey değil aslında yapılabilir. Ama yine de switchlerim alarm veriyor. B ve A tuşu çift tıklamaya başladı. Matcha Green alıyorum o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…