Switch OLED alınır mı?

Bütçe
9.000TL

QuestKnight

Picopat
Daha fazla  
Merhaba 2. el switch OLED almayı planlıyorum 9.000TL civarlarında + çip taktırmayı düşünüyorum çipi nerede taktırabilirim?
Böyle ilanlar var ama nasıldır? Ayrıca çip tam nasıl oluyor anlatabilirseniz çok güzel olur mesela mağazaya yeni gelen oyunlar eklenebiliyor mu? Çip tüm mağazayı içeriyor mu? Çipin eksileri artıları nedir? Çip taktırdıktan sonra oyunları mağazadan indirir gibi mi indiriyoruz? Okuduğunuz için teşekkür ederim hayırlı geceler dilerim.

Merhaba 2. el switch OLED almayı planlıyorum 9.000TL civarlarında + çip taktırmayı düşünüyorum çipi nerede taktırabilirim?
Böyle ilanlar var ama nasıldır? Ayrıca çip tam nasıl oluyor anlatabilirseniz çok güzel olur mesela mağazaya yeni gelen oyunlar eklenebiliyor mu? Çip tüm mağazayı içeriyor mu? Çipin eksileri artıları nedir? Çip taktırdıktan sonra oyunları mağazadan indirir gibi mi indiriyoruz? Okuduğunuz için teşekkür ederim hayırlı geceler dilerim.
Merhabalar hocam size de hayırlı geceler dilerim.
Öncelikle çip taktırmak, Nintendo Switch’in içine ekstra bir donanım parçası (modchip) lehimletmek demektir hocam. Eğer işini bilen birine yaptırmazsanız cihaz bile bozulabilir.
Çipin artıları ve eksilerini şöyle sıralayalım hocam:
Artıları:
Resmi olmayan oyunları oynayabilirsin.
Bazı özel modlar ve emulator’lar çalıştırabilirsiniz.
Kendi oyun yedeklerini çalıştırabilirsin.

Eksileri:
Kullandığınız hesapla online oynayamazsınız, denemeye çalışırsanız yüksek ihtimalle de ban yersiniz.
Konsol garantisi varsa eğer geçersiz olur.
Yukarda dediğim gibi takarken cihazı bozma riski var.
Çip taktırdıktan sonra oyunları mağazadan indirir gibi mi indiriyoruz?
Eğer çip resmi mağaza dışı oyunları çalıştırıyorsa, oyunları eShop gibi indirir gibi değil, genelde SD kart üzerinden yükleme yapıyorsunuz hocam.
eShop’tan sizde olan resmi oyunları indirmeniz hala normal şekilde oluyor, çip bunu engellemiyor, onu belirteyim.
Çip tüm mağazayı içeriyor mu?
Hayır, çip tüm eShop’u içermez. eShop hala Nintendo’nun sunucularında ve resmi olarak oradan alınır. Çip, sadece sistemin kendi sınırlarını farklı bir yolla aşmanı sağlar.
mesela mağazaya yeni gelen oyunlar eklenebiliyor mu?
Bazı yeni çıkan oyunlar oynanabilir, fakat hepsi değil hocam.
Çünkü yeni çıkan oyunlar Nintendo’nun en güncel sistem kilitlerine göre korunuyor ve çip buna her zaman yetişemeyebiliyor maalesef.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı