Switch OLED CFW vs Switch 2

Konuyu açtığımda kafam karışıktı izledim arastirdim cipli daha mantıklı geldi ondan açtım alırsam ithalatçı garantili beklemem zaten 40k verip distribütör alırım diye sordum insan gibi.

Konuyu açtığımda kafam karışıktı izledim arastirdim cipli daha mantıklı geldi ondan açtım alırsam ithalatçı garantili beklemem zaten 40k verip distribütör alırım diye sordum insan gibi.
40k asla etmez. O paraya gidip PS5 Pro bile alınıyor PC alınıyor orjinal fiyatına asla değecek bir alet değil. Yabancılar 450 dolara alıyor biz 1000 dolara alıyoruz neredeyse asla verilmez o paralar. Dediğim gibi ben yine de Switch 2'yi beklerdim Switch 1 eski bir cihaz al sat ile uğraşmak para kaybetmek yerine geçeceğiniz varsa Switch 2 bekleyin derim. Kendi kararınız.

Ben en azından oynamak istedigim oyunlari bitirmek istiyorum sonra switch 2 alırım yeterli oyun çıktığı zaman 2-3 seneye OLED'i çıkınca cunku araştırdım hocam bayağı sağlam overclockla filan. Uğraşmazsan bile en azından oyunlar bedava.

Aynısını yaptım dostum 12 bine sıfır OLED aldım şimdi çip taktıracağım fiyatlar düşünce elindekini satıp üstüne de koyup alırsın pat diye vermemiş olursun ayrıca paranın tümünü. Sen öyle yap boş ver gayet mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…