15-16 olan cihazlar cipli ve sifir cihazlar oluyor, adam kutudan cikartip hiç kullanmadan direkt olarak cip takiyor ve sifir gibi satiyor. Cip parasi 2.5-3Kdir zaten sifiri da 13K.
Ortalama 13-14K'ya güvenilir bir satıcıdan kapalı kutu alınabilir. Bu sebeple en fazla 8-9K edeceğini düşünüyorum. Switch'i garantili almanın pek bir manası yok bence zaten TR'ye desteği yok Nintendo'nun.
En ucuz Nintendo Switch OLED Oyun Konsolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Nintendo Switch OLED Oyun Konsolu özelliklerini incele, 8.439,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
15-16 olan cihazlar cipli ve sifir cihazlar oluyor, adam kutudan cikartip hiç kullanmadan direkt olarak cip takiyor ve sifir gibi satiyor. Cip parasi 2.5-3Kdir zaten sifiri da 13K.
Hocam ben de sahibindene 16k ya gazoz kapağı koyabilirim, sıfırı 12K ya bulunuyorken eşek gibi bunu alan adama da elimde çok güzel bir köprü var yönlendirirseniz sevinirim
Hocam ben de sahibindene 16k ya gazoz kapağı koyabilirim, sıfırı 12K ya bulunuyorken eşek gibi bunu alan adama da elimde çok güzel bir köprü var yönlendirirseniz sevinirim