Switch OLED Splatoon 3 Edition alınır mı?

Ben Splatoon 3 edition almak istediğim için öyle oyun da var

Splatoon 3 edition da oyun yokmuş galiba baktımda normal modelde alabilirim oyunlu

2. el Switch almıştım, ben 2. el alan bir insan değilim ve ufak sorunlar canımı sıkıyor, takıntım var. Sizce V1 Switch ve Series S satıp Switch OLED Splatoon 3 Edition alınır mı? Ya da OLED + oyun.

V1 Switch satılır. İyi bir bilgisayarınız varsa ya da oyunlarını artık pek oynamak istemiyorum derseniz Series S'i de satabilirsiniz. Xbox'ta oyunların neredeyse hepsi pc'de de var çünkü.

Switch kısmına gelince, eğer çoğunlukla docked modda oynayacaksanız Oled almanın (fiyat farkı çoksa) bir mantığı yok. Dahili hafızası dışında neredeyseV2'den hiçbir farkı yok. Cihaz V2'den güçlü değil hiçbir şekilde. Elde oynayacaksanız da ekran daha iyi ama o da büyük olduğu için bir süre sonra rahatsızlık verebilir. Oled dışında almam diyorsanız da Splatoon 3 Edition'a ekstra para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Ya V2 alın, ya düz Oled model. V2 ve Oled arasında çok fiyat farkı yoksa Oled, varsa V2 alabilirsiniz.

Üstündeki işlemeler ve renkleri falan çok güzel bence alabilirsiniz ama ben yine de beyaz modeli tercih etmenizi öneririm.

Güzel PC yok Xbox satarsam Nintendocu olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…