Switch renkleri ne işe yarar?

Daha fazla  
Çok kaynak var biliyorum ama daha fazla renk gördüm. Örneğin Razer Blackwidow V4 Pro Yellow Switch diye bir klavye var. Aslında bana lazım olan klavye oyun için ve fazla ses çıkartmaması daha iyi olur. Klavye önerisi değil de daha çok hangi switch renginin oyun için iyi olduğu önemli.

Çok kaynak var biliyorum ama daha fazla renk gördüm. Örneğin Razer Blackwidow V4 Pro yellow Switch diye bir klavye var. Aslında bana lazım olan klavye oyun için ve fazla ses çıkartmaması daha iyi olur. Klavye önerisi değil de daha çok hangi Switch renginin oyun için iyi olduğu önemli.

Basış kolaylığı ve sesler değişiyor.

Renk bir şey anlam ifade etmiyor. Ayırt etmek adına. Çoğu Switch'in adı renklerle belirlenmiyor zaten. Sessiz olmasını istiyorsan Slient Red Switch var. Fnatic'in TKL klavyesi direkt bu Switch ile geliyor. Onun haricinde Optik Switch'ler de daha sessiz oluyor.

Çok kaynak var biliyorum ama daha fazla renk gördüm. Örneğin Razer Blackwidow V4 Pro Yellow Switch diye bir klavye var. Aslında bana lazım olan klavye oyun için ve fazla ses çıkartmaması daha iyi olur. Klavye önerisi değil de daha çok hangi switch renginin oyun için iyi olduğu önemli.
Razer'ın Clicky olarak en popüler Switch'i Purple. 3 tür var. Clicky, Linear ve Tactile. Tactile basımınızı geri sektiriyor. Linear dümdüz. Clicky daha garip bir yapı. Genel anlamda renge bağlı oluyor fakat olmadığı zamanlar da var. Örnek verecek olursam Akko Cream Blue. Blue ama Tactile. Ayrıca o kadar ses çıkartmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı