Switch sesi çok olan TKL klavye klavye önerisi

Bütçe
3000TL-5600TL

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Bilgisayara oturunca çoğunlukla yaptığım şey oyun oynamak. Neredeyse tüm popüler rekabetçi oyunlarını oynuyorum. Oynadıklarım da: CS:GO, Fortnite, Valorant. Ayrıca her ne kadar bu kadar fazla rekabetçi oyunu oynasam da masa boyutum küçük. O yüzden TKL bir klavye istiyorum. Özellikle switch sesi, daktilo tarzında, çok çıksın istiyorum.

Not: Yurt dışında var fakat oradan almak yerine Türkiye'ye gelen, arada sırada stokları yenilenen bildiğiniz mekanik TKL klavye varsa onları önermenizi rica ediyorum. Ayrıca hangi switch modelini kullanıyorsa klavye onu belirtirseniz extra iyi olur. Yani "red switch kullanıyorsa hangi red Switch'i kullanıyor?" gibisinden

Son düzenleme:
Bilgi yanlışınız var, red switch sesli çalışmaz . Düzeltmek istedim gözüme takıldı

Bilgi yanlışınız var, red switch sesli çalışmaz . Düzeltmek istedim gözüme takıldı
Teşekkür ederim. Blue switch nasıldır? Veya Cherry MX Silver/Cherry MX Speed switchler nasıldır ses konusunda? Hız olarak ben beğeniyorum.

Çok çıksın derken daktilo tarzı bir şey istiyorsanız.
:)
Bilek destekli, TKL, mekanik ve PBT malzemesi. Çok güzel bir öneriye benziyor. Teşekkür ederim. Başka öneriniz varsa ona da bakabilirim ayrıca :)

Bilek destekli, TKL, mekanik ve PBT malzemesi. Çok güzel bir öneriye benziyor. Teşekkür ederim. Başka öneriniz varsa ona da bakabilirim ayrıca :)

Daha ucuza isterseniz, başka bir modeli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı