Switch V1 mi Switch Lite mı?

mtacar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun haftalardır bir Nintendo Switch modeli arayışındayım. Pazartesi görüşmek üzere iki farklı kişiyle anlaştım fakat halen karar verebilmiş değilim. Switch V1 bilenler vardır belki Kızılay'daki tüp üst geçit oyuncakçılarından birinde, 6750 TL nakit para olarak verebileceğini ve sorunsuz olduğunu söyledi, tüm aksesuarları da var anladığım kadarıyla. Switch Lite için ise bir kişi ile görüştüğümde 5700'e verebileceğini söyledi. Şarj aleti ve kutusuyla beraber ayrıca kılıf, taşıma çantası ve 64 GB SD kart vereceğini söylüyor, kozmetiği fotoğraflardan güzel duruyor. Hangisini alırsam alayım çip işlemi yaptırmayı düşünüyorum. Evet mantık olarak switch V1 kesinlikle daha mantıklı fakat Switch Lite'ın tipi daha çok hoşuma gidiyor, Switch v1'deki joyconların yerinden oynama sıkıntısı biraz beni rahatsız ediyor ayrıca Kızılay'dan vs. böyle yerlerden hiçbir şey almadım, o yüzden kararsızım. Lite'ta da tek dezavantaj benim için TV'ye bağlanamaması. Ne yapacağımı bilemedim, sizce hangisi daha mantıklı?

Hocam eğer sorunsuz olduğunu düşünürsek switch V1 daha mantıklı.

Hocam eğer sorunsuz olduğunu düşünürsek switch V1 daha mantıklı.
Hocam çok fazla anlamadığım için temizliğine satıcının dediği kadar inanabiliyorum, bir sorunu yok dedi. Gidince drift var mi diye bakicam, ona da nasıl bakılır tam bilmiyorum. Başka neye bakmaliyim ve sizce fiyatı nasil ?

Hocam piyasa ve switch ile doğrudan ilgili değilim fakat drift biraz cihazı denerseniz muhtemelen patlak verir. Tetik tuşlarının hassasiyetine dikkat edin. Diğer tuşların net olarak basıp basmadığını, kart okuma vb. ayrıca esnafa soru sormaktan çekinmeyin acele ediyorsa ve sorduğunuz sorulara ağız burun kıvırıyorsa direkt Allah'a yakın ol deyip kaçabilirsiniz. Geçenlerde boranet diye bir bilgisayarcıdan eski kartımı takaslayıp üstüne ödeyerek ekran kartı aldım. Adama hiçbir şey demeden direkt taktı gösterdi 20dk civarında stress test izledik.

Tamamdır hocam. Burun kıvırma mevzusu genelleme gibi olmasın ama o çevredeki bu işi yapanlar sanki biraz zorla yapıyormuş gibi konuşuyor, biraz o yüzden yanaşmak istememiştim açıkçası.

Arada çok fiyat farkı olduğu için çipli bir Switch Lite buldum ve aldım. Seçimim ve aldığım fiyat tartışılır ama oyunları çok beğendim, saf eğlenceyi özlemişim.

Son düzenleme:

Hocam ikinci el alışverişte biraz fazla ödemek iyidir.
Satıcı çok büyük faktör.
Size anlattığım ekran kartı alışverişim bir sene önce gerçekleşti ve söylendiği gibi kart hiç açılmamıştı. Termal macun istiyor kendisi birazcık malum 9 senelik olduğu için
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.

Haklısınız hocam, yardımlarınız ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…