Switch ve Board önerisi

slorixsh

Hectopat
Yer
İzmir, Turkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12GB
ASUS PRIME B660M-K D4
2X16 3200MHz DDR4 RAM
Intel i5 12400
Meslek
Öğrenci, Web Developer
Şuan bende Ziyoulang k68 var, fakat switchlerin hem performansi kötü hemde bazıları çift basıyor o yüzden switchleri değiştirmek istiyorum. mümkünse önceden lubelanmış, ses tipi de nasıl anlatsam yabancı youtube custom klavye içerik üreticilerindekilerin tabiri ile 'kremamsı' olmasını istiyorum. switchler hatırladığım kadarıyla 3 pinli. ha birde direkt yeni custom klavye de yapmak istiyorum bir yandan onun için de board önerebilirmisiniz? (%60)

Son düzenleyen: Moderatör:
Akko cream yellow. Pre-lubed geliyor.

Akko cream yellow. Pre-lubed geliyor.

3 pinli sanırım benim switchler ama, sanırım jixian switch mi neydi. en son temizleyeli oldu unuttum 2 pinli de olabilir

3 pinli sanırım benim switchler ama, sanırım jixian switch mi neydi. en son temizleyeli oldu unuttum 2 pinli de olabilir

3 pin, gene yağlanmış ve gateron en iyi markalardan ses olarak.

Daha ucuza almak isterseniz.

@Hyperciaa @vaxq

Benimki 2 pinliymiş. Akko olanda sağ ve sol tarafında ekstra bir plastik tutucu gibi bir şey var sanirim. Hangi tür switch almalıyım?

Gateron alın ortadakini de sayın 3 pin yani.

Gateron'un bazi resimlerinde akkodakine benzer girişler var.

Maviyle belirttim sarı olani önemsemeyin. AliExpress'den ilk defa alışveriş yapacağım ondan dolayi tam gelsin istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…