- Makaleler
- 2
Bu işe merak sardım bu ara denemek istiyorum. Switch açacağı, yağ, fırça, stem holder bulunan uygun fiyata set ya da bunları teker teker alabileceğim yerler nelerdir?
Hocam switchlere en uygun yağ krytox aslında ama bayadır stok yok hiç bir yerde. Belki ikinci elden bulabilirsin. Switch açma seti falan da temu, aliexpress benzeri yerlerde ucuza bulabiliyorsun. Ama bana sorarsan çok da lazım değil, ben kendimkileri ufak bir tornavida yardımıyla açmıştım, çok zor bir şey değil zaten.Bu işe merak sardım bu ara denemek istiyorum. Switch açacağı, yağ, fırça, stem holder bulunan uygun fiyata set ya da bunları teker teker alabileceğim yerler nelerdir?
Şu seti buldum ihtiyacım olan her şey var ne dersin?Hocam switchlere en uygun yağ krytox aslında ama bayadır stok yok hiç bir yerde. Belki ikinci elden bulabilirsin. Switch açma seti falan da temu, aliexpress benzeri yerlerde ucuza bulabiliyorsun. Ama bana sorarsan çok da lazım değil, ben kendimkileri ufak bir tornavida yardımıyla açmıştım, çok zor bir şey değil zaten.
Yağ olarak uygun fiyatlı bir şey arıyorsan şunlara da bakabilirsin, krytoxlar bir tık pahalı olabiliyor çünkü.
![]()
hodbehod Klavye Yazıcı Fan Elektronik Cihaz Plastik Aksam Silikon Gres Yağı 50 gr - Fiyatı, Yorumları
hodbehod Klavye Yazıcı Fan Elektronik Cihaz Plastik Aksam Silikon Gres Yağı 50 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Ropcomp KEYBOİL Mekanik Klavye Tuş Yay Yağı K50 - Fiyatı, Yorumları
Ropcomp KEYBOİL Mekanik Klavye Tuş Yay Yağı K50 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam bu setteki krytox orijinal değildir muhtemelen ama çok da önemli değil aslında. Yorumlara da bakarsan zaten orijinalinden çok da farkı olmadığını söylemişler. 15 gram lube varmış, o da sana rahat rahat yeter zaten. Ben 70 tane switche 10 gram lubeyi bitiremedim fazla fazla sürmeme rağmen.Şu seti buldum ihtiyacım olan her şey var ne dersin?
Orijinal olmasına gerek yok yağa o kadar para veremem zaten. Bu set tam ihtiyaca göre duruyor beğendim alacağım gibi. Biraz zaman sonra kullanacağım sence bu yağı nasıl saklamalıyım? Bir sıkıntı çıkarır mı dersin?Hocam bu setteki krytox orijinal değildir muhtemelen ama çok da önemli değil aslında. Yorumlara da bakarsan zaten orijinalinden çok da farkı olmadığını söylemişler. 15 gram lube varmış, o da sana rahat rahat yeter zaten. Ben 70 tane switche 10 gram lubeyi bitiremedim fazla fazla sürmeme rağmen.
Uzun süreler sıkıntı çıkarmaz hocam, yani kolay bozulan bir şey değil. Aşırı sıcakta durmadığı sürece bir sorun olacağını sanmıyorum hocam. Benimki 1 senedir kapaklı bir dolabın içinde duruyor, şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.Orijinal olmasına gerek yok yağa o kadar para veremem zaten. Bu set tam ihtiyaca göre duruyor beğendim alacağım gibi. Biraz zaman sonra kullanacağım sence bu yağı nasıl saklamalıyım? Bir sıkıntı çıkarır mı dersin?
Bir şey daha sorayım bu Womierin kendi sitesinden hiç alışveriş yaptın mı? Türkiye'ye gönderim var ama bilemedim.Uzun süreler sıkıntı çıkarmaz hocam, yani kolay bozulan bir şey değil. Aşırı sıcakta durmadığı sürece bir sorun olacağını sanmıyorum hocam. Benimki 1 senedir kapaklı bir dolabın içinde duruyor, şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.
Hocam gümrükten geçip geçmeyeceği biraz şans işi. Yüksek oranda geçiyor ama her zaman kesin geçer diyemiyorsun çünkü her an gümrükte bir sorun, olay çıkarabiliyorlar. Benim benzer sitelerden aldığım birkaç şeyin 2 ay gümrükte kaldığı oldu, bazıları direkt gümrükte kaldı. Deneyimlediğim kadarıyla konuşayım, yüksek oranda geçiyor ama hiç bir zaman %100 olmuyor.Bir şey daha sorayım bu Womierin kendi sitesinden hiç alışveriş yaptın mı? Türkiye'ye gönderim var ama bilemedim.
Orası öyle tabii başka hangi yurtdışı siteleri var mechkeys biliyorum varsa senin bildiklerini paylaşır mısın?Hocam gümrükten geçip geçmeyeceği biraz şans işi. Yüksek oranda geçiyor ama her zaman kesin geçer diyemiyorsun çünkü her an gümrükte bir sorun, olay çıkarabiliyorlar. Benim benzer sitelerden aldığım birkaç şeyin 2 ay gümrükte kaldığı oldu, bazıları direkt gümrükte kaldı. Deneyimlediğim kadarıyla konuşayım, yüksek oranda geçiyor ama hiç bir zaman %100 olmuyor.
Benim bildiklerimin hepsi kapandı hocam maalesef. Klavye konusunda epomaker, mechlands, whatgeek vardı. Üçü de TR ye gönderimi kapattılar. Epomaker, gaming gene distribütörlük verdi ondan kapattı bildiğim kadarıyla. Diğer ikisi de artık uğraşmak istemediğinden kapattılar sanırım, tam bilemiyorum.Orası öyle tabii başka hangi yurtdışı siteleri var mechkeys biliyorum varsa senin bildiklerini paylaşır mısın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.