Felicio Decapat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #1 Switch'leri söktüm ancak içini bir türlü açamadım aparatsız bir şekilde nasıl açarım?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #2 İki tane tırnağı var onları açacaksın. Switch marka modelin ne? Neden açacaksın?
Felicio Decapat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #3 Hamza Ensar Sağlam dedi: İki tane tırnağı var onları açacaksın. Switch marka modelin ne? Neden açacaksın? Genişletmek için tıkla... Outemu lubelemek için.
Hamza Ensar Sağlam dedi: İki tane tırnağı var onları açacaksın. Switch marka modelin ne? Neden açacaksın? Genişletmek için tıkla... Outemu lubelemek için.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #4 Felicio dedi: Outemu lubelemek için. Genişletmek için tıkla... 2 yazmışım ama 4 tane tırnak var. Bu videoyu izle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Felicio dedi: Outemu lubelemek için. Genişletmek için tıkla... 2 yazmışım ama 4 tane tırnak var. Bu videoyu izle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Felicio Decapat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #5 Hamza Ensar Sağlam dedi: 2 yazmışım ama 4 tane tırnak var. Bu videoyu izle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam aparatsız demiştim ama.
Hamza Ensar Sağlam dedi: 2 yazmışım ama 4 tane tırnak var. Bu videoyu izle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam aparatsız demiştim ama.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #6 Felicio dedi: Hocam aparatsız demiştim ama. Genişletmek için tıkla... İnce tornavida ve switch çıkarıcı ile çıkarabilirsin. Tırnakları teker teker açacaksın bu kadar basit. Bende aparatsız yaptım.
Felicio dedi: Hocam aparatsız demiştim ama. Genişletmek için tıkla... İnce tornavida ve switch çıkarıcı ile çıkarabilirsin. Tırnakları teker teker açacaksın bu kadar basit. Bende aparatsız yaptım.