tunorno Megapat Katılım 23 Şubat 2016 Mesajlar 301 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #1 Merhaba, Krytox 205g0 Klavye Yağı Miktar: 10 gram Ne için kullanılır? Mekanik klavye switchlerine uygulandığında sesi ve hissiyatı değiştirir. wraithesports.com Wraith dışında bir yerde 205G0 ya da muadili bulunamıyor sanırım şu an, Amazon vb. yerlerden de çok pahalıya satışa koymuşlar. Yakın zamanda lube alışverişi yapan varsa yardım rica ediyorum. Teşekkürler.
Merhaba, Krytox 205g0 Klavye Yağı Miktar: 10 gram Ne için kullanılır? Mekanik klavye switchlerine uygulandığında sesi ve hissiyatı değiştirir. wraithesports.com Wraith dışında bir yerde 205G0 ya da muadili bulunamıyor sanırım şu an, Amazon vb. yerlerden de çok pahalıya satışa koymuşlar. Yakın zamanda lube alışverişi yapan varsa yardım rica ediyorum. Teşekkürler.
6 672622 Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 368 Makaleler 1 17 Aralık 2023 #2 Hocam wraithde stoklar yeniden geldi, 2 adet alacağım bende. Haberin olsun yok ederler fiyat yurtdışı için bile uygun.
Hocam wraithde stoklar yeniden geldi, 2 adet alacağım bende. Haberin olsun yok ederler fiyat yurtdışı için bile uygun.