Switchlerin klavye uyumluluğu nasıl anlaşılır?

cgnozrmk

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Apex 9 mini klavyem için Switch almayı düşünüyorum. Creamy düşünüyorum ama bazı forumlarda o tarz Switch'lerin klavyem ile uyumlu olmadığını duydum. Eğer uyumlu değil ise 1 tane siz önerir misiniz sessiz sakin böyle güzel bir swich?

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyenizin hotswap olması lazım ve pin sayısının switchle eşleşmesi lazım. Klavyenizi kaç pinli olduğunu aratın 3/5 pin diyorsa 3 ve 5 pinli switchler olur, 3 diyorsa sadece 3 pinli switchler olur.

5 ile 3 pin fark etmiyor olması lazım. 2 pin kesince 3 pinli de kullanılabiliyor.

Klavyenizin hotswap olması lazım ve pin sayısının switchle eşleşmesi lazım. Klavyenizi kaç pinli olduğunu aratın 3/5 pin diyorsa 3 ve 5 pinli switchler olur, 3 diyorsa sadece 3 pinli switchler olur.
Ama hocam klavyede pin girişi yok. Opti point switch bu, onun için takıldım zaten.

Pin girişi yoksa standart switchler olmaz. Opti point switch türlerinden bakın.
Nereden bulabilirim, link atar mısınız? Bir tek Steelseries'in kendi sitesinde var, onları da beğenemedim zaten, linear olan takılı.

Nereden bulabilirim, link atar mısınız? Bir tek Steelseries'in kendi sitesinde var, onları da beğenemedim zaten, linear olan takılı.

Üzgünüm ki bir önerim yok, bu tür switchlerle ilgilenmiyorum ve piyasada çok görmedim. Arayışında iyi şanslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…