Biraz iyi değil hocam kişiye göre değişir.Kendi skatezleri iyi değil mi?
tşk ama mouse pad fark eder miSelamlar Viper Mini kullanıyorum bende V6 alacağım ve skatezleri hakkında cok kötü yorumlar aldığım için dedim ki farem feda olsun ve skatez alıp test ettim önceden hazırlık gibi düşünebilirsin ve şu an bunca sene neden bu skatezi almadım diye kendime kızıyorum bu skatez inanılmaz bir şey tavsiyemdir acil almalısın( Universal dot seçiyorsun 40 tane Nokta halinde geliyor 40 gr o mouse Kare gibi her ucuna 1 adet yapıştırsan yeter 36 tane de yedek kalır olur hayırlı olsuın
![]()
X-Raypad Obsidian Mouse Skates
Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Universal Dot modelinde 40 adet dot skatez, Universal Donut modelinde 32 adet donut skatez, Modellere özel kesim paketler 2 set içermektedir.wraithesports.com
Ben çok anlamam skatezlerden. Bakalım.Biraz iyi değil hocam kişiye göre değişir.
Eline ulaşınca, sevdiysen değiştirmeyebilirsin.
Kendi skatezleri iyi değil mi?
tşk ama mouse pad fark eder mi
Sycrox V6 skatez önerisi. Wraith'den olursa iyi olur.
hocam bazıları mouse apd uygun değil diyor doğru muAlıp geçebilirsin.
![]()
X-Raypad Obsidian Mouse Skates
Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Universal Dot modelinde 40 adet dot skatez, Universal Donut modelinde 32 adet donut skatez, Modellere özel kesim paketler 2 set içermektedir.wraithesports.com
hocam bazıları mouse apd uygun değil diyor doğru mu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.