SYKA kitap mağduriyeti

Merhaba şimdi tuketici hakem heyetine geldim de vergi dairesi ve numarasini istiyorlar sizde varsa atabilir misiniz ben bulamadım.

Mesajını çok geç gördüm kusura bakma. Vergi dairesi numarasını bende bulamadığım için yazmamıştım sorun olmaz yani.

Güncelleme: 2 Mart 2023 tarihinde aramış ve yolladığım ürünleri teslim almalarını bizzat kendim ilettim. Firma hakem heyeti kararını kargonun üstüne yapıştırmamı veya yollamamı istedi. Bunu söylemeden önce de tüketici hakem heyeti kararını da takmadıklarına benzer bir şekilde açıklama yaptı. Benden istedikleri belgeleri daha yollamadım. Yarın tüketici hakem heyetinde ana yardımcı olan kişiyle görüşüp yollamam konusunda sakınca olup olmadığını soracağım. Eğer konu ile ilgili bilgi sahibi olanlar varsa bana yardımcı olursalar memnun olurum. Olay netleşene kadar buraya güncelleme yapacağım.

Son düzenleme:
Merhaba. Aynısı aralıkta başıma geldi bugün arayıp ödeme istediklerinde dank etti. Ben sizin gibi ayamamışım maalesef. Kitaplar ve flash bellek elimde fakat belgem KYK'den apar topar cıkarken kayboldu sanırım. Şikayetiniz nasıl sonuçlandı acaba?

Şikayet tüketici hakem heyeti tarafından olumlu kararla sonuçlandı. Karar elime ulaşınca kitaplar ve USB beller ile firmsya yolladım. Yine tabii kabul etmeme tarzında konuştular ama dedim ben geri adım atmıyorsun siz iade alacaksınız. Yolladığım kitapları teslim almamıştılar. Geçen günlerde teslim almışlar. Yani kitapları yollasanız bile uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…