SYM adx 300 nasıldır?

dunvalo

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,

İlk motorum olan RS200'ü yakın zamanda satıp yeni bir motora geçmek istiyorum. A2 ehliyetim var. Daha çok şehir içinde kullanıyorum ve genelde 100-120 km ile gidiyorum fakat RS200 bu hızlara ulaşmak için yüksek devir yaptığı için (7-8 bin), bu hızları daha düşük devirlerde yapabilecek motor arayışındayım. Scooter modellere de açığım, en azından kask taşıma derdi olmuyor. Son zamanlarda araştırıyorum biraz fikre ve deneyimli kişilerden tavsiyeye ihtiyacım var.

Bugün incelediğim ve görsel olarak beğendiğim motorlar şunlar;
SYM adx 300 (hiç bie bilgim yok, istediğim devirde bu hızları verir mi bilemiyorum)
Honda ADV 300 (SYM ile benzer klasman ama Japon ürünü avantajı var, fiyatta da hemen hemen 100k oynuyor)
Honda CB500 hornet (oturuşu rahat gibiydi, tip olarak vs de güzel ama fiyat bandı burada da yüksek tabii)
CFMOTO 450sr (arkadaşımda var kullandım, hız ve devir olarak gayet istediğim gibi ama oturuş pozisyonu olarak çok rahatsız ve yedek parça sıkıntısı olan bir marka)
CFMOTO NK450 (aynı marka yine yedek parça sıkıntısı olacaktır, ama oturuş pozisyonunu hiç bilmiyorum)
Yamaha da düşünüyorum o da Honda'larla aynı fiyat bandında genel olarak, bu yüzden aradayım. Bu motorları kullanan kişiler tecrübelerini paylaşabilirse sevinirim. (MT25 veya R25 bu istediğim hız ve deviri verebilir mi?)

Selamlar,

İlk motorum olan RS200'ü yakın zamanda satıp yeni bir motora geçmek istiyorum. A2 ehliyetim var. Daha çok şehir içinde kullanıyorum ve genelde 100-120 km ile gidiyorum fakat RS200 bu hızlara ulaşmak için yüksek devir yaptığı için (7-8 bin), bu hızları daha düşük devirlerde yapabilecek motor arayışındayım. Scooter modellere de açığım, en azından kask taşıma derdi olmuyor. Son zamanlarda araştırıyorum biraz fikre ve deneyimli kişilerden tavsiyeye ihtiyacım var.

Bugün incelediğim ve görsel olarak beğendiğim motorlar şunlar;
SYM adx 300 (hiç bie bilgim yok, istediğim devirde bu hızları verir mi bilemiyorum)
Honda ADV 300 (SYM ile benzer klasman ama Japon ürünü avantajı var, fiyatta da hemen hemen 100k oynuyor)
Honda CB500 hornet (oturuşu rahat gibiydi, tip olarak vs de güzel ama fiyat bandı burada da yüksek tabii)
CFMOTO 450sr (arkadaşımda var kullandım, hız ve devir olarak gayet istediğim gibi ama oturuş pozisyonu olarak çok rahatsız ve yedek parça sıkıntısı olan bir marka)
CFMOTO NK450 (aynı marka yine yedek parça sıkıntısı olacaktır, ama oturuş pozisyonunu hiç bilmiyorum)
Yamaha da düşünüyorum o da Honda'larla aynı fiyat bandında genel olarak, bu yüzden aradayım. Bu motorları kullanan kişiler tecrübelerini paylaşabilirse sevinirim. (MT25 veya R25 bu istediğim hız ve deviri verebilir mi?)
Zontes 368G modeline bak yazın gelicek.

İkinci el ADX en mantıklısı olabilir. 130 150k bandına ADX 125cc var 10 bin km altına. Fiyat olarak çok uyguna gelir. Satarken de biraz daha kolay satılır ama yapacağın hız belli yani 125cc ile.

Bana mantıklı gelmiyor 300 400k motora vermek ama senin bileceğin bir şey. İyi kötü araba bulunur yani o fiyatlara.

400 cc altı bir bloktan 7 bin devir altında 120 km hız beklemek saçma olur. 7 bin devirde 110'la giden ama zerre titremeyen motorlar da var tabii.

Hangi motorlar onlar hocam? Veya 400 üzeri tavsiye edebileceğiniz neler var

Zontes 368G modeline bak yazın gelicek.

Hic duymamıştım markayı, şimdi biraz inceledim sitesini zt-350 v1 modelleri güzel duruyor. Ama markayı biraz araştırmak da gerekir tabii. Siz kullandınız mi bu marka motorlarından

V-Strom 250 veya Inazuma bakabilirsiniz. Yağı ve suyu tam olduğu sürece koşulsuz çalışan, 300 bin kmye yakın blok ömrü olan bir motorlar. İkisinde de aynı blok var. İkisi de çok konforludur, titreşimin t'si bile yoktur. 7 bin devirde 100-110 km civarını görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı