SYM jet X 125CC alınır mı?

Zabuuu

Zeptopat
Daha fazla  
İlk motorumu alacağım. İnternetten baktım çok olumlu. Sizce SYM jet X 125 CC alınır mı? Cok yakar mı? Şehir içi ulaşım için kullanılan genellikle.
Ya da otomatik öneriniz var mı? Bütçem 150 civarı üstü veya altı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Motorlar genelde 100 kilometrede 2 4 litre falan yakıyor. Hissetmezsin ne kadar yaktığını. Ben motora 2 haftada bir 200 TL falan yakıt alıyordum. Şimdi arabaya geçtim 13 litre yakıyor, onu hissediyorum :D

Maxi scooter alıyorsun ama verdiğin paraya değmez 125cc için bence. İkinci el dash 125 falan alıp bakımını yaptırıp binebilirsin. Yarı fiyatına falan gelir açıkçası ve sen de fazla değer kaybı yaşamazsın. Özellikle maxi scooter alıyorsan 125cc den daha büyük motorlar al.

Motorlar genelde 100 kilometrede 2 4 litre falan yakıyor. Hissetmezsin ne kadar yaktığını. Ben motora 2 haftada bir 200 TL falan yakıt alıyordum. Şimdi arabaya geçtim 13 litre yakıyor, onu hissediyorum :D

Maxi Scooter alıyorsun ama verdiğin paraya değmez 125CC için bence. İkinci el dash 125 falan alıp bakımını yaptırıp binebilirsin. Yarı fiyatına falan gelir açıkçası ve sen de fazla değer kaybı yaşamazsın. Özellikle Maxi Scooter alıyorsan 125CC'den daha büyük motorlar al.

Peki şehir içinde alabileceğim otomatik motor var mı örnek verebileceğin sıfır.
Az yakan, tasarımı şık, parca buması kolay yine bütçe 140 - 160 bin cıvarı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı