SYM NHX 125 alınır mı?

SYM NHX 125 alınır mı? Veya farklı alternatif motorlar var mı önerebileceğiniz?
125 CC olarak gidin Tvs raider alın veya daha uygun istiyorsanız Drift L alın, vurun, kırın, parçalayın, duvara girin hiç bir şey olmaz. (Size olmasın :D) Bu motorların parçaları gayet uygun ve hızlı bir şekilde toplayabilirsiniz. Acemiliğinizi atarsınız. İlla ki kaza yapacaksınız, yapmam demeyin. Şimdiden tekerinize taş değmesin.

125 CC olarak gidin TVS Raider alın veya daha uygun istiyorsanız Drift L alın, vurun, kırın, parçalayın, duvara girin hiçbir şey olmaz. (size olmasın :D) bu motorların parçaları gayet uygun ve hızlı bir şekilde toplayabilirsiniz. Acemiliğinizi atarsınız. İllaki kaza yapacaksınız, yapmam demeyin. Şimdiden tekerinize taş değmesin.

SRK alasım var fakat herhangi bir kronikte motorun fiyatı kadar tamirine harcayabilirim Drift L'nin dış tasarımını çok güzel bulmuyorum TVS Raider iyi gibi.

125 CC olarak gidin TVS Raider alın veya daha uygun istiyorsanız Drift L alın, vurun, kırın, parçalayın, duvara girin hiçbir şey olmaz. (size olmasın :D) bu motorların parçaları gayet uygun ve hızlı bir şekilde toplayabilirsiniz. Acemiliğinizi atarsınız. İllaki kaza yapacaksınız, yapmam demeyin. Şimdiden tekerinize taş değmesin.

Peki nhx 125 önerir misiniz?

SRK alasım var fakat herhangi bir kronikte motorun fiyatı kadar tamirine harcayabilirim Drift L'nin dış tasarımını çok güzel bulmuyorum TVS Raider iyi gibi.

Peki nhx 125 önerir misiniz?
Pek önermem, Benelli 125s e bakabilirsiniz veya eğer ki gerçekten ben hem başlangıç hem de sağlam motor gibi bir şey istiyorsanız gidin 250 NK alın 2022 2023 model civarı. Daha hızlı öğrenirsiniz fakat 2 kat dikkat etmeniz gerekebilir. Yine de size kalmış, herhangi bir kronik ile karşılaşmadık. (NK - Sr)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı