Merhabalar bugün Razer'da V2 satın aldım.
Synapse 3 adlı yazılımını yükleyip basit ayarları yaptıktan sonra calibration diye bir sekme buldum.
Bunun ne işe yaradığını bilen var mı?
Synapse 3 adlı yazılımını yükleyip basit ayarları yaptıktan sonra calibration diye bir sekme buldum.
Dediğim gibi sizin mousepadinize ve kullanımınıza göre mouse un hangi yüksekliğe kadar aygılayacağını ve hangi yükseklikte aygılamaya başlayacağını belirler. Mouse ne kadar yüksekte olduğunu algıyabiliyor. ben de aynısını kullanıyorum.
Dediğim gibi sizin mousepadinize ve kullanımınıza göre mouse un hangi yüksekliğe kadar aygılayacağını ve hangi yükseklikte aygılamaya başlayacağını belirler. Mouse ne kadar yüksekte olduğunu algıyabiliyor. ben de aynısını kullanıyorum.
Yani hocam merak ettiğim şey genellikle bu tür sekmeler marjinallik amaçlı olup pek bi işlevi olmayan şeyler oluyor.
Buda onlardan birimi yoksa yeterli düzeyde bi fark oluşturuyor mu ?
Yani hocam merak ettiğim şey genellikle bu tür sekmeler marjinallik amaçlı olup pek bir işlevi olmayan şeyler oluyor.
Bu da onlardan birimi yoksa yeterli düzeyde bir fark oluşturuyor mu?
Mouse belli bir yüksekliğe çıktığında algılamıyor ve indirirken belli bir yüksekliğe geldiğinde algılıyor. Aslında zevkinize göre bir şey ama işe yarıyor.