Synaptic touchpad driver bilgisayarımın sesini bozdu

244765

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba sevgili forum. Bugün EBA üzerinde canlı ders izliyordum, dersim bitti ve bilgisayarda gezinmeye başladım. Discord'da yazı yazarken bir anda bilgisayarım mavi ekran hatası verdi, bkz: [Çözüldü] Windows 10 SynTP.sys mavi ekran hatası
Neyse bende dedim indireyim, düzelir büyük ihtimal. Sanırım sürücüleri kaldırmadan kurdum veya yanlış bir şey yaptım, kulaklığımı taktığımda bilgisayarımdan ses gelmiyor. Bu linkte üstteki dosyayı indirdim ve sadece Touchpad'i beklerken birçok uygulama kurdu.

ğ.PNG

Ben ne yapabilirim? Tüm bunları nasıl kaldıracağım? Bir de bilgisayarımı dün formatladım fakat elimde internet kısıtlı olduğu için driverleri güncelleyemedim. Hangi sürücüleri acil olarak yüklemeliyim? Sadece touchpad sürücüsünü istiyorum bilgisayarımda.

PC markanız nedir? Synaptic.exe virüs diyorlardı. Bu virüs değil, driver. Bu Touchpad'i çalıştırıyor. Tam olarak ne istiyorsunuz?
:)
Lenovo, modeli ise G50-70. Ayrıca virüs olmadığını ben de biliyorum fakat indirdiğim linkteki dosyayı kurunca kulaklıktan ses alamadım ve mikrofonum çalışmadı.
Güncelleme: Kulaklığımı telefona takıp tekrar bilgisayara bağlayınca kulaklığım çalıştı, nasıl oldu ben de anlamadım.

Lenovo, modeli ise G50-70. Ayrıca virüs olmadığını ben de biliyorum fakat indirdiğim linkteki dosyayı kurunca kulaklıktan ses alamadım ve mikrofonum çalışmadı.
Güncelleme: Kulaklığımı telefona takıp tekrar bilgisayara bağlayınca kulaklığım çalıştı, nasıl oldu ben de anlamadım.
Lenovo için indermek isterseniz en iyisi kendi sitesi. Sakın "Driver Boost" gibi uygulmalar kullanmayın.

Lenovo için indermek isterseniz en iyisi kendi sitesi. Sakın "Driver Boost" gibi uygulmalar kullanmayın.
Kendi sitesinden yükledim zaten yukarıya da bıraktım. Driver Boost gibi uygulamalara ben de karşıyım ve kullanmıyorum da :D
Mavi ekran dosyalarınızı paylaşsaydınız keşke. Başka bir şey de soru çıkartmış olabilir.
Nasıl paylaşacağımı bilmiyorum fakat orada yazanları biliyorum.
Durdurma kodu: KMODE EXCEPTION NOT HANDLED
Başarısız: SynTP.sys

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı